Tabu
lifestyle

INNA vindea papuci candva…

In adolescenta, Inna avea nevoie de bani, intrucat situatia financiara a familiei sale era una destul de precara! Initial, ea a incercat sa faca muzica, sa se duca prin concerte, insa nimeni nu o baga in seama. Asa ca, a fost nevoita sa se angajeze vanzatoare.
“O stim pe Inna de cand era o pustoaica! Incerca si ea sa intre pe la spectacole, dar nu avea sanse! Nici nu arata ca acum, era insipida! Nu iti spunea nimic ca artist, iar ca femeie, nici atat! O vedeam la gheretele din statiuni cum vindea papuci de plastic, uleiuri de plaja, umbrele si costume de baie! Inna era un bun comerciant, chiar determina oamenii sa cumpere de la ea”, au povestit pentru WOWbiz.ro cativa apropiati de-ai ei din Mangalia!
In ciuda primelor esecuri muzicale, Inna a explodat cativa ani mai tarziu sub bagheta impresarului ei, Lucian Stefan! Acesta a remarcat-o la un spectacol local, a determinat-o sa faca o serie de schimbari in privinta fizicului ei si, prin intermediul unei case de muzica din Franta, a reusit sa o introduca pe romanca in lumea buna a showbiz-ului mondial! Acum, ea este un adevarat star international, cu piese in toate top-urile muzicale, cu milioane de euro in cont si cu fotografii de diva pe primele pagini ale revistelor

ARTICOLE SIMILARE

Exclusiv Tabu, interviu cu Sarah Waters

realitatea

Tabu Soiree in ritm de dans

Mihaela Radulescu înainte de ultimul show TV

realitatea

Dr. House exista in realitate! Si e femeie

realitatea

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au recunoscut relatia. VEZI CE SPUNE BOTE

CULINAR TABU: Supă de mentă și mazăre cu crutoane cu usturoi

realitatea

Scrie un comentariu