Home > Agenda > stiri > Inspiraţia vine pe bicicletă la Adina Buzatu!

Inspiraţia vine pe bicicletă la Adina Buzatu!

Aflată într-o călătorie de afaceri la Milano, de unde a comandat cele mai recente colecţii vestimentare pentru sezonul următor,  stilistul Adina Buzatu a apelat la cele mai facile modalităţi de a se deplasa prin oraşul italian.

Chiar dacă nu ţi-ai fi închipuit că Adina Buzatu ar prefera bicicleta, metroul sau chiar o Vespa, în detrimentul confortului maşinii personale, iată că vedeta reuşeşte să surprindă.

Astfel, Adina Buzatu a postat pe contul său personal fotografii care o surprind pe aceasta bucurându-se de o plimbare cu o Vespa. Ba mai mult, aceasta îşi motivează alegerea afirmând că este un prilej oportun de a studia stilul vestimentar al italienilor. “Italienii sunt oameni cocheţi, eleganţi, e plăcut să-i vezi de aproape şi nu poţi face asta dacă iei taxiul”, declară stilista.

De asemenea, stilistul nu s-a dezis nici de o plimbare cu metroul pentru a putea parcurge o distanţă mai mare. La sfârşitul vacanţei, Adina Buzatu s-a declarat mulţumită de informaţiile pe care le-a cules din oraşul italian şi cine ştie, poate o vor inspira în următoarele colecţii vestimentare.

„În călătoriile în străinătate procedez mereu aşa, pentru că mă inspiră moda străzii şi consider că aşa ajungi să cunoşti cu adevărat oamenii locului, atunci când te amesteci în mulţime. Ca să nu mai vorbesc de avantaje: dacă mergi cu bicicleta faci şi sport, cu Vespa te strecori în trafic, iar cu metroul ajungi imediat oriunde”, a afirmat vedeta.

Articole asemanatoare
O femeie a câștigat Cursa Transcontinentală 2019
Scandalul rochiei lui CARMEN IOHANNIS! De unde a luat-o si cum a calcat protocolul / Parerea specialistilor/ Galerie FOTO cu detalii
Alex Velea și What’s Up “au împărțit” garderoba cu David Beckham și George Clooney
Adina Buzatu alungă ploaia de la Sibiu

Comenteaza acest articol

Inspiraţia vine pe bicicletă la Adina Buzatu!

by   1 min
0