Home > Agenda > stiri > Cuplata cu un antrenor exotic: Miss Facebook, Iulia Mladin!

Cuplata cu un antrenor exotic: Miss Facebook, Iulia Mladin!

Iulia Mladin, cunoscută drept Miss Facebook România, face eforturi considerabile pentru a-şi întreţine silueta, drept pentru care şi-a ales un instructor de fitness. Şi nu oricare!

Fosta colegă a lui Alex Velea trage din greu la sală, sub îndrumarea atentă a unui instructor de fitness exotic. Astfel,  prezentatoarea postului TV  The Money Channel îşi găseşte motivaţia de a lucra la sală în… sfaturile antrenorului care n-o slăbeşte din priviri pe frumoasa prezentatoare.

Mândră peste măsură de silueta ei, dar şi de cel care o ajută să se menţină în formă, Iulia a declarat pe pagina sa de Facebook, că cel care se ocupă de bunul mers al antrenamentului de fitness este instructorul Tashvin K. Ramma, originar din insulele Mauritius,  de profesie medic.

În ceea ce priveşte relaţia dintre cei doi, martorii susţin că nu de puţine ori au surprins momente între cei doi în care flirtau, mai ales că cei doi petrec destul de mult timp împreună, la sală.

Articole asemanatoare
selfie
Ce cred specialiştii despre persoanele care își fac selfie la sala de fitness
sala de fitness
Cum slăbești fără să treci pe la sala de fitness
Cum să-ţi tonifici posteriorul fără sală!
Cum să slăbeşti fără să petreci ore-n şir în sala de fitness

2 Responses

  1. Valentin

    Un articol foarte frumos,un subiect decent,despre o vedeta tv in plina afirmare.O felicit pentru ambitia si efortul depus,ale caror rezultate sunt evidente.

  2. Valentin

    Daca este adevarat ca este cuplata cu acest “antrenor exotic”,sa fie intr-un ceas bun.Casa de piatra!! :))))))))

Comenteaza acest articol

Cuplata cu un antrenor exotic: Miss Facebook, Iulia Mladin!

by   1 min
2