Tabu
Image default
lifestyle

Intra in Universul DallesGO cu 20% reducere

In intervalul 1 iulie – 1 august Universul DallesGO ofera “discount-uri aniversare” de 20%. Astfel, persoanele iubitoare de nou si dezvoltare profesionala/personala pot beneficia de cursuri din domeniile:

– STILISM & TENDINTE IN MODA (Ovidiu Buta)

– STILISM & TENDINTE IN MODA – modulul avansaţi

– ADVERTISING (Sorin Psatta)

– RELATII PUBLICE (Raluca Antonescu)

– JURNALISM (Cristinei Stănciulescu)

– DESIGN INTERIOR (– Arh. Dorin-Ştefan Adam)

– MAKE-UP (Alina Brăilescu)

– MAKE-UP – modulul Avansaţi

– HAIRSTYLING (Rodica Sandu)

– FOTOGRAFIE (Cornel Lazia)

– HOME IMPROVEMENT & Do It Yourself (Andreei Mureşan)

Proiectul DallesGO dateaza din 2010 si au devenit rapid un proiect cultural de referinta in Bucuresti, atragand peste 400 de cursanti. Pentru publicul bucurestean, interesat sa descopere un mediu creativ si profesori care sa-i motiveze profesional, cursurile interactive after work reprezinta o experienta alternativa de invatare care are in centru pasiunea.

La doi ani de la lansare, Universul DallesGO inseamna in primul rand profesori de top cu un background profesional foarte bine conturat, un portofoliu de cursuri after work cu o programa aplicata si o comunitate formata in jurul proiectului care continua sa se consolideze fiind sustinuta de dorinta de a invata si de a experimenta a cursantilor.

“Ne pregatim in toamna pentru lansarea celui de-al cincilea sezon de cursuri after work, ocazie cu care vom sarbatori si editia aniversara. Ce ne convinge de fiecare data ca lucram pentru un proiect cultural de top este numarul de inscrieri care continua sa creasca. De la prima editie ne-au acordat increderea peste 400 de participanti”, declara Cristian Banica, manager Universul DallesGO.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale.

Reducerea de 20% se aplica pentru inscrierile facute pana pe data de 1 august, in cladirea Universul din strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, etajul 5, de luni pana vineri, in intervalul 12:00-19:00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimul CANTEC al lui Whitney HOUSTON. Ii recunosti vocea?

Ce nebunii vrea sa faca DAN DIACONESCU la Oltchim! Detalii incredibile!

realitatea

CUM arată soţia lui Mihai Petre cu o lună înainte să nască!

Lista nominalizarilor Grammy

Dita von Teese a renunțat la sex pentru un an

realitatea

Top 10 cele mai scumpe cadouri

realitatea

1 comentariu

Fonduri UE 16 July 2012 at 11:52

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Răspunde

Scrie un comentariu