Home > Agenda > stiri > Catinca Roman despre fiica sa de 13 ani: “Anturajul a stricat-o. De fumat, mai trage cate o tigara, dar nu bea”

Catinca Roman despre fiica sa de 13 ani: “Anturajul a stricat-o. De fumat, mai trage cate o tigara, dar nu bea”

Aflata la varsta adolescentei, Calina, fata Catincai Roman, trece printr-o situatie delicata. Eleva in clasa a saptea la liceul de muzica George Enescu, tanara a cazut prada anturajului format numai din copii de bani gata si a avut o perioada rebela, marcata de iesiri nocturne la cafenele, tigari si alte distractii nocive. Acum, Catinca a reusit sa remedieze situatia, in mare parte.
“S-a spus ca are absente. De fapt, eu am decis sa nu o mai las o perioada la scoala pentru a ma ocupa de ea. In aceasta perioada am vorbit, am ascultat-o, i-am dat sfaturi si i-am interzis sa mai umble in acel anturaj. Erau numai copii de bani gata, care provin din familii foarte bune, dar care stateau tot timpul prin cafenele, beau si fumau. Calina, de fumat, sunt sigura ca mai trage dintr-o tigara, ca asa fac toti copiii. Dar in fata mea nu a fumat niciodata. Desi eu i-am zis sa nu imi ascunda nimic. De baut, nu bea. Nu a venit niciodata acasa mirosind a bautura si nu a intarziat niciodata mai mult de ora 1 noaptea. Am convenit sa stea o perioada acasa si i-am interzis radical sa mai aiba de-a face cu acesti copii. I-am luat si telefonul mobil. Acum iese in oras cu o singura fata, mai mare decat ea, si care invata foarte bine”, a povestit Catinca, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Articole asemanatoare
Catinca Roman are silicoane de 13 ani: “Nu m-am gandit sa le schimb”
Familia Tabu
“RETRO SHOW” cu Claudiu Mirică și “Retro Girls” la Băneasa Shopping City
Damian & Brothers deschid Teledonul Romantica “Viața învinge-

2 Responses

 1. Mihaela

  La unu noaptea acasa la 13 ani???!!!!!!!!
  Nu-mi vine sa cred! In primul rand mama e de vina ca i-a permis.Iar la varsta asta nu are ce cauta aiurea prin baruri.
  Ce semeni aia culegi!
  Mai bine ar tatcea maica-sa…Isi mai da si in petic!

 2. Cresterea Prepelitelor

  Cum poti castiga 3000 de euro lunar Crescand Prepelite intr-un spatiu de numai 20mp?Iata cum AFACEREA TA cu PREPELITE devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie.Detalii pe:www.crestereaprepelite.ro

Comenteaza acest articol

Catinca Roman despre fiica sa de 13 ani: “Anturajul a stricat-o. De fumat, mai trage cate o tigara, dar nu bea”

by   1 min
2