Tabu
lifestyle

Mad Men şi Modern Family, din nou cele mai bune seriale la Emmy 2011

Cea de-a 63-a ediţie a premiilor Emmy şi-a desemnat câştigătorii în această noapte, pe scena Kodak Theatre din Los Angeles.

Pentru a patra oară la rând, Mad Men a fost desemnat cel mai bun serial dramatic, în timp ce Modern Family şi-a adjudecat pentru al doilea an titlul de cel mai bun serial de comedie, fiind răsplătit de asemenea pentru regie şi scenariu, dar şi pentru prestaţia actorilor din rolurile secundare: Julie Bowen şi Ty Burrell.

La categoria cel mai bun serial scurt sau film de televiziune, câştigător a fost Downton Abbey, ce are în centru drama unei familii britanice în anii premergătorii primului Război Mondial.

Surpriza a venit din partea secţiunii celui mai bun actor principal dintr-un serial dramatic, unde Jon Hamm, Steve Buscemi, Michael C. Hall, Hugh Laurie şi nou-venitul Timothy Olyphant au pierdut premiul în favoarea lui Kyle Chandler din Friday Night Lights.

După numeroase nominalizări la premiile Emmy şi un singur premiu câştigat în 1995 pentru rolul secundar din ER, Julianna Margulies este aleasă cea mai bună actriţă dintr-un serial dramă pentru rolul central din The Good Wife.

Ca „regină” a comediei a fost încoronată la propriu actriţa Melissa McCarthy pentru intepretarea sa din Mike & Molly.

Una dintre favoritele galei, având printre cele mai multe nominalizări, miniseria HBO, “Mildred Pierce”, a fost răsplătită pentru actorii din rolul principal feminin şi cel secundar masculin. Kate Winslet, care întruchipează în film prototipul mamei devotate, care face orice pentru copii ei, a dedicat premiul mamei sale, de care, a spus ea, va avea oricând nevoie, indiferent de vârstă. Rolul secundar ce i-a revenit lui Guy Pearce i-a adus acestuia primul Emmy din carieră.

ARTICOLE SIMILARE

Actrița Luminița Stoianovici a părăsit definitiv scena

realitatea

ANDREEA MARIN nu si-a schimbat numele!

Fotografia de 1 milion de Like-uri!

Top 5 actori, lamentabili în muzică

realitatea

De ce caritate?

realitatea

SUPERSTARUL MANELELOR. De ziua lui, Florin Salam a avut ceas de 100.000 de euro!

Scrie un comentariu