Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 Curiozitati despre SEX / E sperma hranitoare? Are gust? Sexul creste imunitatea? ETC./ Galerie FOTO

TOP 10 Curiozitati despre SEX / E sperma hranitoare? Are gust? Sexul creste imunitatea? ETC./ Galerie FOTO

TOP 10 ciudatenii, curiozitati si informatii despre SEX:

1.PIERDEREA VIRGINITATII poate fi determinata genetic. Studiile efectuate pe gemene separate la nastere arata ca fetele si-au pierdut virginitatea aproximativ la aceeasi varsta, cu o variatie de maximum 6 luni.

2.CLITORISUL este un organ intern, in ciuda miturilor de tot felul. Adevarat este ca el detine 8.000 fibre nervoase, de doua ori mai mult decat capul penisului, fiind, in consecinta, mult mai excitabil.

3.SPERMA are o mare valoare nutritiva, comparabila cu cea a unui ou: vitamina C, calciu, potasiu, magneziu, vitamina B12, zinc.

4.SEXUL IMBUNATATESTE SITEMUL IMUNITAR. Faci sex de 1-2 ori pe saptamana, esti mai ferit de boli! Sexul creste nivelul de imunoglobulina A din organism…

5.ACTIVITATEA SEXUALA = FRUMUSETE! Nivelul de estrogeni se dubleaza, parul devine mai stralucitor, iar pielea capata mai multa finete!

6.Orice fel de activitate sexuala te predispune la boli cu transmitere sexuala. Nu exista SEX SIGUR 100%!!!

7.PILULA ANTICONCEPTIONALA face femeile un pic mai nefericite si le face sa fie nemultumite de performantele sexuale ale partenerilor stabili. Totusi, relatiile bazate pe “pilula” dureaza in medie cu 2 ani mai mult decat cele bazate pe sex neprotejat.

8.DIETA DA GUSTUL SPERMEI! Fructele dulci dau un gust mai placut, in timp ce berea si cafeaua induc un gust mai amar, acid. Carnea si pestele fac ca sperma sa capete gust de unt. Total contraindicat inainte de sexual oral este consumul laptelui, datorita continutului sporit de bacterii, care, in final, face ca sperma sa miroasa urat…

9.Nu s-a putut dovedi inca stiintific daca exista PUNCTUL G sau daca exista EJACULAREA FEMININA! Savantii inca se mai cearta intre ei pe aceste subiecte.

10.FEMEILE sunt MONOGAME? Barbatii sunt poligami? Nu exista nicio dovada pentru aceste asertiuni…

Articole asemanatoare
virginitate
Așa-numitele teste de virginitate sunt nesigure, invazive și sexiste
sarcină
Pierderile repetate de sarcină pot fi provocate de calitatea slabă a spermei
pilula
Contraceptivele pentru bărbați trec testul de siguranţă și vor deveni realitate în curând
pilula
Ce schimbare majoră are loc în corpul tău după ce renunți la pilulă. Răspunsul te va surprinde

Comenteaza acest articol

TOP 10 Curiozitati despre SEX / E sperma hranitoare? Are gust? Sexul creste imunitatea? ETC./ Galerie FOTO

by   1 min
0