Tabu
Image default
lifestyle

Mihai Traistariu, distrus de medicii din Romania: “Mi-au ciuruit capul cu un burghiu!”


Mihai Traistariu traieste o drama de ani de zile si niciun doctor din Romania nu l-a putut ajuta. Ba mai mult, a fost supus si unui tratament extrem de dureros, insa, fara niciun rezultat.

“A fost o vesnica drama a mea. Am facut o procedura in Romania, dar mi-au ciuruit capul cu un burghiu! Un an de zile nu am simtit pielea capului pentru ca mi-au sectionat nervii si am avut dureri groaznice”, a explicat cantaretul pentru Happy Hour.

Cantaretul a mers in Turcia cu Catalin Maruta, la o clinica, unde au filmat intreaga procedura medicala.

“Ce am patit eu in urma cu opt ani a fost o bataie de joc. Am venit sa rezolv problema in Turcia, in Romania nu am putut. Din 250 de fire, doar vreo 11 s-au prins, un smoc in mijloc. Am un ghinion teribil cu medicii din Romania, au facut experimente cu mine. Nu s-au priceput deloc, au taiat in carne vie”, a spus Traistariu.

ARTICOLE SIMILARE

Tania Budi şochează: “Beau şi fumez până dimineaţa, trăiesc sănătos!”

Tariceanu s-a insurat a cincea oara

Ghici cine…

realitatea

ANDREEA MARIN, in costum de baie

James Franco și Anne Hathaway, coprezentatori la Oscar

realitatea

“Suntem cu totii obsedati sexuali pasionati de pornografie”

realitatea

1 comentariu

Cresterea Prepelitelor 28 March 2013 at 12:39

Cum poti castiga 3000 de euro lunar Crescand Prepelite intr-un spatiu de numai 20mp?Iata cum AFACEREA TA cu PREPELITE devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie.Detalii pe:www.crestereaprepelite.ro

Răspunde

Scrie un comentariu