Tabu
Image default
lifestyle

Roxana Nemeş ţine regim de la 7 ani!


Roxana Nemeş a povestit cum s-a apucat de prima dietă din viaţa ei şi cât i-a fost de greu să se abţină de la dulciuri şi preparate culinare, deşi era doar un copil.

Roxana nu mai ţine minte când a mâncat ultima dată ca un om normal. Vedeta ţine regim de când se ştie şi a încercat diferite diete de-a lungul timpului. “Am ţinut regim încă de la 7 ani. Din clasa întâi am început cu dietele pentru că mergeam la balet.”, a povestit Roxana.

După ce a terminat cu baletul, Roxana a continuat însă cu regimul. Între timp, a apelat la numeroşi nutriţionişti, pentru a o consilia cu privire la meniul zilnic. Vedeta mărturiseşte că problema cu greutatea este tipică familiei sale şi că de aceea consideră că trebuie să acorde o atenţie sporită acestui subiect.” Am apelat şi la pastile. Am slăbit 10 kilograme în două săptămâni. Recunosc că apelez din când în când la pastile, dar nu mereu. Nu îmi fac un obicei din asta.”, a declarat cântăreaţa.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici ce actriță a mărturist că poate fi și rea

realitatea

Scarlett Johansson și sărutul cu Penelope Cruz

realitatea

Uite cum arata fiica lui Liviu Varciu si mama ei!

Kelly Brook, goală pentru Ralph Lauren

realitatea

ALINA si CRISTI BORCEA au conturi false de Facebook pe care apar POZE NUD!

Rihanna, “omul de tinichea” pe coperta Vogue Italia

realitatea

1 comentariu

Cresterea Prepelitelor 28 March 2013 at 12:27

Cum poti castiga 3000 de euro lunar Crescand Prepelite intr-un spatiu de numai 20mp?Iata cum AFACEREA TA cu PREPELITE devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie.Detalii pe:www.crestereaprepelite.ro

Răspunde

Scrie un comentariu