Home > Agenda > stiri > Keky, cantaretul pe tocuri: “M-am culcat cu iubitul lui Mircea Solcanu!”

Keky, cantaretul pe tocuri: “M-am culcat cu iubitul lui Mircea Solcanu!”


Florin Chechisan, alias “Keky, cantaretul pe tocuri”, face dezvaluiri bomba si spune ca ar fi avut o relatie cu unul dintre iubitii lui Mircea Solcanu!
Cantaretul sustine ca l-ar fi cunoscut pe unul dintre iubitii lui Mircea Solcanu si, mai multe decat atat, prezentatorul TV ar fi aflat chiar de la el de infidelitatea partenerului sau.
“Acum 4 ani, in 2009, am fost la Mister Gay, unde am cunoscut un tip. Ne-am reintalnit in ziua urmatoare si am facut sex de la 22.00 la 6.00 dimineata, cu pauze de tigara. In cealalta zi, pe la 9 seara m-a sunat Mircea Solcanu (eram foarte buni prieteni), sa ne intalnim deoarece venise din Grecia.  Ne-am intalnit pe la 10 si din vorba in vorba, i-am spus ca am avut o aventura in noaptea trecuta cu un tip. Cum lumea gay e destul de mica, am constatat amandoi ca era vorba de iubitul lui! Ma culcasem cu iubitul lui Mircea… Asa ca, ne-am decis sa il sunam, pe rand, amandoi. Cand am povestit eu cu el la telefon, mi-a spus ca se culca, pentru ca e obosit, iar cand l-a sunat Mircea i-a propus sa doarma la el. Mircea i-a spus ca va dormi la el, insa sa iasa amandoi la o plimbare in parc. Nu i-a spus insa ca voi veni si eu.  Asa ca ne-am intalnit toti trei la intrare in Parcul Tineretului. Tipului i-a cazut fata cand ne-a vazut pe amandoi, iar atunci Mircea i-a dat papucii. Era o tentativa de relatie dubla, ca sa ii spun asa.  De atunci, chiar daca, anul acesta am fost la Mircea in emisiune si ne-am revazut dupa 4 ani, nu mai tinem legatura si relatiile dintre noi sunt foarte reci, din cauza acestui tip, despre care eu nu stiam ca e iubitul lui. din cate am aflat, fostul iubit al lui Solcanu e s-a stabilit, acum, in Londra”, a povestit Keky pentru wowbiz.ro.

Articole asemanatoare
Doi prezentatori romani concediati rapid!
Mircea Solcanu, despre discuţia purtată cu boss-ul de la Pro înainte de a fi dat afară !
Mircea Solcanu, despre prima partida de sex cu un barbat si o femeie
Ce face Mircea Solcanu la 2 luni dupa concediere!

Comenteaza acest articol

Keky, cantaretul pe tocuri: “M-am culcat cu iubitul lui Mircea Solcanu!”

by   1 min
0