Tabu
Image default
lifestyle

Irinel Columbeanu a divortat de MONICA pentru a-si salva averea?

5 ani au fost căsătoriţi Monica Gabor (24 de ani) şi Irinel Columbeanu (54 de ani), iar în urma acestui mariaj a rezultat Irina, fiica în vârstă de cinci ani.

Acuzat de site-ul nefiltrat.ro că a premeditat cu şapte luni înainte divorţul de Monica pentru a-şi proteja averea de creditori, omul de afaceri Irinel Columbeanu a dezvăluit, pentru „ring”, că le va face tuturor „o mare surpriză”.

Potrivit site-ului menţionat, afaceristul de la Izvorani ar fi realizat încă de acum doi ani că va pierde o mare parte din bunuri şi ar fi plănuit să se salveze de faliment printr-un divorţ aranjat şi împărţirea averii la jumătate. În sprijinul acestei ipoteze, nefiltrat.ro prezintă un mesaj text datat 9 iulie 2010, cu următorul conţinut: „Nu spune, te rog, nimănui de planurile noastre. Te pup”. Mesajul i l-ar fi expediat Irinel Monicăi. Aranjamentul ar fi căzut însă când a intervenit problema custodiei fiicei lor. Lupta pentru Irina, susţine aceeaşi sursă, le-a stricat relaţia şi i-a lăsat fără o avere imensă.

Contactat de „ring”, omul de afaceri de la Izvorani a precizat că nu a existat niciodată un plan secret în spatele divorţului de Monica şi a dat de înţeles că fosta lui soţie va avea parte de o răsturnare de situaţie. „Aşa-zisul plan secret despre care s-a scris pe internet şi în presă este cel puţin o mare prostie. Însă când voi face mai multe declaraţii, veţi avea o mare surpriză… Avocaţii mei lucrează la acest subiect… Şi mă refer la subiectul ridicat de… cine l-a ridicat”, a mărturisit, misterios, Irinel Columbeanu.
În weekend, Monica revine în România pentru a-şi vedea fiica după o lungă perioadă, dar şi pentru a continua demersurile în vederea obţinerii custodiei micuţei şi a o duce cu ea la Los Angeles. Preocupată cu lansarea unei băuturi energizante peste Ocean, Moni a reacţionat de-abia după ce Irinel a dezvăluit public faptul că fiica lor se simte abandonată de mamă. „Sigur că ştiu de venirea Monicăi în ţară şi nu se pune problema că aş avea ceva împotrivă ca ea să-şi petreacă timpul în compania Irinei. Din contră, am toată deschiderea”, ne-a declarat omul de afaceri.

ARTICOLE SIMILARE

Pepe e TATIC! Oana Zavoranu nu e impresionata: “Bine că a găsit-o pe Fiona să îi facă un puradel”

CULINAR TABU: Hummus cu rodii

realitatea

KATE MIDDLETON – fotografiile din revista CHI! Din nou, in SANII GOI!

realitatea

Prada reinveanteaza clasica coada de par

realitatea

Rita Mureşan urăşte sportul şi cântarul

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu