Tabu
Image default
FASHION Slider

Issued by Bottega ⎥ Bottega Veneta și-a lansat o revistă online

În luna ianuarie, marca italiană Bottega Veneta, foarte apreciată în rândul influencerilor de pe rețelele de socializare, a surprins atât publicul, cât și întreaga industrie a modei renunțând voit la conturile sale de Instagram, Facebook și Twitter. Trei luni mai târziu, a fost anunțat și motivul din spatele acestei neașteptate alegeri: lansarea unei reviste online dedicate exclusiv brandului de lux Bottega Veneta. 

Coperta primului număr al revistei digitale Issued by Bottega

Într-o eră marcată de ascensiunea fulminantă a rețelelor de social media este greu de imaginat ca un brand de fashion renumit să se poată debarasa de contul său de Instagram și, cu toate acestea, să nu-și piardă din vizibilitate în rândul publicului consumator de modă. 

Acesta este cazul mărcii de lux Bottega Veneta, condusă cu mare discreție de directorul artistic David Lee. Pe 6 ianuarie 2021, celebrul brand de lux și-a închis definitiv conturile de Instagram, Facebook și Twitter.

O decizie care i-a luat prin surprindere pe toți abonații acestor conturi și care nu a fost motivată decât foarte recent. François-Henri Pinault, CEO al Kering, a explicat de curând că Bottega Veneta are în vedere „o abordare diferită a rețelelor sociale (…), furnizându-le ambasadorilor casei și fanilor acesteia materialele necesare pentru a vorbi despre marcă.”

Pentru a contracara fluxul constant de informații din social media și pentru a continua să propună un conținut creativ și calitativ, brandul milanez a ales varianta unei reviste digitale în detrimentul paginilor de pe rețelele de socializare arhicunoscute. 

Săptămâna aceasta, Bottega Veneta a lansat primul număr al revistei intitulate Issued by Bottega, care oferă informații și detalii despre cele mai recente colaborări artistice sub forma unor videoclipuri, sketch-uri și photo shootings în care îi descoperim pe Missy Elliott, Oumi Janta sau Tyler Mitchell. 

Fiecare număr al revistei Issued by Bottega va coincide cu lansarea unei noi colecții marca Bottega Veneta, așadar, ne vom putea bucura de patru publicații anulale, în format digital, care explorează universul creativ ce să la baza ținutelor și accesoriilor imaginate de David Lee. 

ARTICOLE SIMILARE

Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt

realitatea

Familia lui Michael Jackson a lansat propriul documentar

Andreea Damian

A crescut mult numărul europenilor care și-au pierdut încrederea în vaccinuri

Andreea Damian

Filme despre sport pe care le poți viziona din tribuna propriei locuințe

Andreea Damian

Trend Alert: Hippy Flower-Power

realitatea

Iubita lui Ronaldo, apariție surprinzătoare la Mondiale

Andreea Damian

Scrie un comentariu