Tabu
Image default
lifestyle

Jennifer Aniston n-a mers la Globurile de Aur de frica Angelinei

Deși au trecut cinci ani de la divorțul lui Brad Pitt de Jennifer Aniston, se pare că între aceasta și Angelina Jolie există încă o rivalitate oarbă.

O sursă apropiată lui Aniston a declarat că ea nu a participat la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur pentru că nu mai suportă felul în care Angelina o tachinează și își bate joc de ea. Iar asta nu e tot! Jennifer fusese invitată să prezinte unul dintre premii, dar a refuzat pentru a nu da nas în nas cu Angelina. În plus, Aniston nu voia să apară la gală fără un partener stabil și să fie singură pe covorul roșu. Pe de altă parte, Jennifer se simte intimidată de Jolie pentru că filmele ei din ultima perioadă nu a avut același succes ca cele ale iubitei lui Brad Pitt.

Mai mult decât atât, o sursă din anturajul cuplului Jolie-Pitt a declarat că Angelina a tot făcut gesturi tandre când era filmată pentru a o scoate din minți pe Aniston care se uita la TV de acasă. "Angelina încă o vede pe Jen ca pe o rivală în dragoste și știe foarte bine cum să o facă pe aceasta să plângă", a declarat sursa anonimă.

ARTICOLE SIMILARE

Natalie Portman, cu chiloții la vedere

realitatea

Stresul bun și stresul rău

realitatea

Kate Moss, topless pe iaht

realitatea

IATA locul de taina unde se intalnesc ANTONIA si ALEX Velea

Scurtă incursiune în viața amoroasă a lui Paris Hilton

realitatea

Vinessa Shaw si Big Miracle pe DVD

Scrie un comentariu