Tabu
lifestyle

Oare Britney își pune copiii în pericol?

Nu se știe exact despre ce este vorba în acest caz! Cert este că jurnaliștii din SUA au pus mâna pe o notiță a unuia dintre avocații lui Britney în care se vorbea despre anumite informații care ar putea fi extrem de dăunătoare pentru cântăreață și copiii ei. Mai mult decât atât, avocații specificau că aceste informații ar trebui ținute NEAPĂRAT departe de ochii presei.

Singurele detalii referitoare la marele secret dezvăluie faptul că el se referă la amănunte legate de viața personală și sănătatea lui Britney și a băieților ei.

Spears a stârnit de multe ori controverse legate de felul în care se distrează alături de cei mici. La un moment dat, ea și-a acoperit copiii cu sos de roșii și i-a pregătit, în spirit de glumă, să-i pună pe grărat. Un alt incident a fost când cei doi copii s-au blocat în șemineu pentru că mama lor îi pusese să-i fure sacul cu jucării lui Moș Crăciun.

Presa a auzit de aceste incidente de la surse apropiate lui Britney, dar nu au putut fi niciodată confirmate oficial. Legislația din SUA este foarte drastică cu părinții care își pun copiii în pericol, iar dacă incidentele în care au fost împlicați Spears și cei doi fii ei ar putea fi probate, ea ar putea pierde rapid custodia acestora. Poate că tocmai la asta se referă  documetele pe care avocații se luptă să le țină secrete.

ARTICOLE SIMILARE

Etienne de Crecy vine la București

realitatea

Hamish Dodds, executivul și președintele Hard Rock Cafe, dă undă verde unui nou business

realitatea

ANDA ADAM a fost parasita fiindca nu vroia copii!

Cititoarele digitale, pe calea iPod spre Gutenberg 2.0

realitatea

Mădălina Ghenea şi-a şocat fanii. Iata cum îi stă cu părul scurt!

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu