Home > Agenda > Johann Strauss Ensemble – un turneu de neuitat

Johann Strauss Ensemble – un turneu de neuitat

Johann Strauss Ensemble este probabil cea mai iubita orchestra de catre publicul din tara noasta, o stau marturie zecile de concerte cu casa inchisa pe care acestia le-au avut in cadrul deja traditionalului Turneu de Craciun pe care il intreprind de 6 ani in Romania.

Orchestra Johann Strauss a fost fondata in anul 1985. In cadrul orchestrei au fost cooptati unii dintre cei mai talentati muzicieni din Austria, multi dintre acestia fiind de nationalitati diferite dar cu totii colaborand cu orchestre prestigioase din Viena, Linz sau Salzburg. Sunetul tipic si unic austriac, plus o picatura de umor, stau la baza succesului international al acestei orchestre de virtuosi, aplaudata cu entuziasm de spectatori de pe toate meridianele.

Aflati pentru a saptea oara in Romania, muzicieni de la Johann Strauss Ensemble vor completa un ciclu de concerte, ce i-au purtat de la izvoare si pana la gurile de varsare ale Dunarii, implinind astfel o calatorie reala pe valurile “Dunarii Albaste”. Repertoriu ansamblului contine lucrari ale familiei de compozitori Strauss, si ale altor mari compozitori, Mozart, Haydn, Beethoven, Schubert sau Dvorak.

Johann Strauss Ensemble a reusit sa incante prin perfomante musicale in toate centrele musicale europene.S-au bucurat de reprezentatiile orchestrei spectatori din Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Bruxelles, Berlin, Zurich, Hamburg, Salzburg Linz si , desigur, Viena. In turneul Australian de anul acesta muzicienii de la Johann Strauss Ensemble au primit un nominativ care nu poate decat sa ne faca placere, “Regii Valsului”. Anul acesta muzicieni austrieci vor avea si un concert deosebit, pentru o casa de copii din Brasov. Concertele cu cauza umanitara au implicat orchestra in munca unor puternice fundatii caritabile, cum ar fi, “NACHBAR IN NOT“ (pentru fosta Iugoslavie), “CF KINDER” si “DR CHRISTIAN BARNARD FUND”.

Toate recomandarile creaza premiza unui spectacol de mare valoare, de care se vor bucura toti cei prezenti la acest eveniment.

Turneul National Strauss Forever va avea loc in perioada 11-20 decembrie

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
notre dame
Fără slujbă de Crăciun în catedrala Notre-Dame pentru prima dată în peste 200 de ani
Crăciun
Idei de ținute vesele pentru petrecerea de Crăciun
Ghid pentru oferirea cadourilor destinate copiilor mici – nu arunca banii pe prostii

Comenteaza acest articol

Johann Strauss Ensemble – un turneu de neuitat

by realitatea   1 min
0