Tabu
Image default
lifestyle

S-A AFLAT: Ce “JUNIOR” e tatal copiilor ADRIANEI NICOLAE!

Actriţa şi instructoarea de fitness Adriana Nicolae, cea care i-a zdruncinat din temelii căsnicia “Zânei”, este din nou însărcinată! Libertatea a aflat, în exclusivitate, că al doilea copil al acesteia ar fi rodul unei relaţii pe care fosta nevastă a lui Florin Piersic jr o are, în secret, cu un bărbat însurat şi cu doi copii. Nu-i vorba despre Ştefan Bănică jr, aşa cum mulţi au bănuit, în urma jocului ei de cuvinte, ci despre un alt jr, adică Dragoş Ţânţăreanu, fiul omului de afaceri Cristian Ţânţăreanu!

“Adriana şi Dragoş sunt de ceva timp împreună, el nu ne-a ascuns faptul că va fi din nou tată. În plus, Dragoş nu mai are de ceva timp viaţă de familie”, ne-a mărturisit un apropiat al celor doi. Pe de altă parte, o prietenă de-a Adrianei Nicolae a declarat, pentru Nefiltrat.ro, că tatăl ar fi acelaşi ca şi în cazul primului copil: “Este adevărat, Adriana este din nou însărcinată. Din câte ştiu, tatăl copilului este acelaşi ca la primul copil, însă nu vă pot divulga identitatea lui. Dacă Adriana nu a făcut- o, înseamnă că are motive serioase să procedeze aşa. Eu ştiu doar că este o persoană destul de cunoscută în România”. Cu alte cuvinte, în această situaţie, soţul Andreei Marin, Ştefan Bănică jr, iese total din povestea urâtă în care l-a băgat instructoarea de fitness. La aflarea veştii că Adriana Nicolae ar fi gravidă cu Dragoş Ţânţăreanu, “Zâna” a declarat: “Adevărul iese întotdeauna la iveală. În rest, nu mă interesează”. Până la închiderea ediţiei Dragoş Ţânţăreanu nu a putut fi contactat.

La scurt timp de când a devenit mama unei fetiţe, Ariana, Adriana Nicolae mărturisea, pentru Libertatea, că tatăl micuţei a recunoscut-o şi că numele lui este trecut în certificatul de naştere al copilului: “Nu vreau să vorbesc despre tatăl copilului meu, deoarece nu sunt căsătorită cu el. Ştiu că au fost multe controverse în presă, după plecarea mea din ţară, cu privire la cine ar putea fi el. Vă asigur că este trecut şi în certificatul de naştere al fetiţei mele, Ariana. Tatăl şi-a recunoscut copilul”, declara aceasta.
În urmă cu câteva luni, Andreea Marin Bănică şi Adriana Nicolae au avut o confruntare în direct, chiar pe scena unui eveniment monden. Soţia lui Ştefan Bănică jr i-a cerut atunci presupusei “rivale” să facă public numele adevăratului tată al copilului său: “Dacă tot suntem aici, spune: da sau nu? E tatăl copilului tău?”, a întrebat Andreea. Răspunsul s-a lăsat în zadar aşteptat.
Cristian Ţânţăreanu nu a vorbit multă vreme cu fiul său, pe motiv că l-a bătut atât de rău pe Dragoş Mihalache, vicepreşedintele Uniunii Generale a Industriaşilor din România, încât bărbatul a ajuns pe patul de spital. Ţânţăreanu jr şi-a lovit victima cu piciorul unei scrumiere. Dragoş Mihalache s-a ales cu capul spart, cu un dinte rupt şi cu o mulţime de vânătăi.

Mai mult: Ţânţăreanu jr, tatăl copiilor Adrianei Nicolae? – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ramona Bădescu, înşelată de masoni!

Cum alegi cadourile pentru femei

Tabu Tabu

Naomi Campbell învelită în blănuri, pe coperta Vogue Russia.

realitatea

Adrian Nastase a lasat BILET DE ADIO. “Imi pare rau ca trebuie sa asistati la asa ceva”

Personalități Gay – Alexandru cel Mare

realitatea

În curând va fi lansat un site care va urmări vedetele peste tot

realitatea

Scrie un comentariu