Home > Agenda > stiri > BANICA si ANDREEA MARIN au anuntat divortul din avion! FOTO!

BANICA si ANDREEA MARIN au anuntat divortul din avion! FOTO!


Andreea Marin si Stefan Banica Jr nu au ascuns niciodata posibilitatea unei despartiri, insa nimeni nu s-a asteptat sa regizeze divortul pana la cel mai mic detaliu. CANCAN.ro i-a fotografiat la aeroport, cand au plecat in ultima vacanta in calitate de soti.
Inainte de a posta pe Internet ca au decis, de comun acord, ca dupa sapte ani de relatie sa divorteze, Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au plecat intr-o discretie absoluta intr-o vacanta, avand ca destinatie o tara exotica.
Paparazzii CANCAN.ro i-au intalnit pe cei doi soti in momentul in care carau bagajele intr-una dintre masinile familiei si insotiti de fiica lor, Violeta si mama cantaretului au demarat in tromba spre Aeroportul “Henri Coanda”.
Andreea si Stefan s-au comportat exemplar, poate si pentru a nu atrage atentia, avand grija sa nu starneasca nici cea mai mica banuiala ca viata lor se va schimba aproape radical dupa terminarea sejurului.
Ajunsi la aeroport, cei doi soti au lasat autoturismul intr-un loc special amenajat si au plecat de acolo cu un taxi pus la dispozitie de administratorii parcarii.
Dupa ce, ajutati de unul dintre angajati, si-au dat jos toate bagajele, s-au indreptat catre punctul de verificare. Desi au premeditat acest divort, amandoi au incercat sa se comporte normal in public, stiind ca toate privirile sunt atintite asupra lor.
Atat Andreea cat si Stefan s-au aratat zambitori in momentele in care observau ca sunt priviti, insa chipul “Zanei” s-a schimbat radical in momentul in care a ajuns in zone mai putin aglomerate ale aeroportului. Pe fata ei se putea citi lesne ingandurarea si sentimentul de preocupare permanente, in pofida eforturilor de a ascunde acest lucru. La un moment dat, soacra ei a facut un gest extrem de sugestiv si, dorind parca sa o consoleze si sa o linisteasca, mama lui Stefan a mangaiat-o pe Andreea, parinteste, pe spate. E clar ca Violeta, fiica celor doi in varsta de cinci ani, habar nu are prin ce cumpana trec parintii ei, fiind extrem de entuziasmata de vacanta, acesta topaind de fericire la gandul calatoriei.
Articole asemanatoare
radu stefan banica
Zi importantă pentru fiul cel mare al lui Ștefan Bănică
Ștefan Bănică, amintire despre regretata Mădălina Manole
andreea marin
Ce a făcut Andreea Marin după ce i s-a anulat vacanța
Stefan Banica
Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente

Comenteaza acest articol

BANICA si ANDREEA MARIN au anuntat divortul din avion! FOTO!

by   1 min
0