Tabu
Image default
lifestyle

SCANDAL MONDEN. Andreea Marin s-a rastit la Adriana Nicolae: “Spune-mi, sotul meu este tatal copilului tau?”

Aseara, Andreea Marin Banica si Adriana Nicolae, femeia care a afirmat faptul ca tatal copilului sau este un actor celebru caruia i se mai spune si “Junior”, s-au intalnit pe scena, la Gala Premiilor VIP.

Adriana Nicolae a prezentat evenimentul, iar Andreea Marin a fost invitata pe scena pentru a i se oferi premiul pentru eleganta.

Cu aceasta ocazie, cele doua s-au vazut fata in fata pentru prima oara dupa nasterea copilului Adrianei. Profitand de moment, Andreea Marin a intrebat-o direct, indreptand microfonul spre Adriana in asteptarea unui raspuns: “Adriana, spune-mi, sotul meu este tatal copilului tau?”.

“Dacă tot suntem aici, zi da, sau nu? E tatăl copilului tău?”, a întrebat Andreea, moment în care, Adriana nu a ştiut cum să reacţioneze. Vedeta tv a continuat să repete aceeaşi întrebare, cu microfonul îndreptat aproape ameninţător spre Adriana.

Vadit surprinsa, aceasta i-a spus: “Din respect pentru familia mea si pentru copilul meu, prefer sa nu comentez acest subiect”.

Andreas Petrescu, prezentatorul evenimentului rămăsese şi el fără cuvinte şi a răsuflat uşurat când cele două au coborât de pe scenă. La scurt timp, Andreea Bănică a şi plecat, foarte nervoasă.

Ce a determinat-o pe fosta “Zână a Surprizelor” să reacționeze așa?

“Luni de zile, am fost urmărită, hărțuită, întrebată în orice interviul dacă e adevărat că Ștefan e tatăl copilului acestei femei, pentru că ea a dat doar un singur amănunt, așa, în treacăt, spunând că tatăl copilului este cineva care poartă numele Junior. A găsit vreme să spună presei acest lucru, după care a dispărut, pur și simplu. Nu a răspuns niciodată unei întrebări simple care ar fi stins “dezbaterea națională “pe această temă: este Ștefan Bănică tatăl copilului sau ori nu? Da sau nu? E simplu. Așa că am întrebat-o eu simplu și direct, în această seară, dacă tot am întâlnit-o după atâta timp, de aceea am și spus că viața le rezolvă pe toate până la urmă. Nu sunt omul care să meargă pe căi lăturalnice, i-am adresat întrebarea în fața tuturor rugând-o să lămurească această situație care a făcut atât de mult rău copiilor noștri, căci ei au aflat de la televizor, când camerele de luat vederi m-au oprit pe nepusă masă în fața porții noastre cu întrebări de tipul: “Ce zice Violeta că va avea un frățior sau o surioară? Veți divorța de soț sau îl veți ierta?”. Eu habar nu aveam la acel moment despre ce este vorba. Orice femeie se poate așeza în locul meu și poate înțelege sentimentele care te încearcă într-o astfel de situație, nu are nici o importanță dacă ești cunoscută sau nu. Copiii nu suportă ușor, degeaba le spui că nu e așa și nu trebuie să își facă griji, ei te întreabă, apoi închid îndoielile în ei, le e teamă de ce se poate întâmpla, sunt întrebați la școală de colegi, se închid în ei…”, a declarat Andreea Marin Bănică pentru adpm.ro, precizâned că a primit de la Adriana Nicolae “un răspuns fără sens”.

“Aveam datoria să pun această întrebare”

“E clar că a fost surprinsă de atutidinea mea fără ocolișuri: “din respect pentru copilul meu, nu voi deschide acest subiect”. Am spus “mulțumesc pentru eleganța în atitudine” și am coborât de pe scenă. A fost atât de clară reacția ei, că nu mai era nevoie de alte cuvinte.

Din respect pentru copiii noștri și familia noastră, care a trecut nemeritat printr-o perioadă cumplită de hărțuire din pricina refuzului ei de a clarifica așa-zisul zvon, eu aveam datoria să pun această întrebare. E problema ei că așa știe că facă lucrurile în viață. Pe mine nu mă interesează cine e tatăl copilului altcuiva, oricine ar fi, dar dacă o astfel de situație se transformă în profit de pe urma numelui nostru și ne face copiii să sufere asta schimbă lucrurile. Și sunt destui oameni maturi care cred că soțul meu e un om pe care eu, ca femeie care ține cu orice preț la familie, îl tolerez orice ar fi.

Poate e bine să clarific și asta: nu, nu așa stau lucrurile. Sunt stăpână pe mine, trăiesc din venituri proprii și am independență financiară. Nu am vreo reținere în a rezolva prin divorț o situație dacă eu consider că este sub demnitatea mea să continui o căsnicie, dar nici nu sunt în poziția de a-mi trăi viața după cum vor alții. Întreb, aflu, judec, acționez. Și nu vă așteptați să divorțez la initativa oricărei “artiste” care își dorește publicitate pe spatele nostru. Din păcate, nu a fost un singur caz și vor mai fi și altele. Sunt convinsă că industria “zvonurilor” și a fetelor care nu sunt în stare să-și construiască cariera prin talent și muncă nu va da faliment peste noapte”, a adăugat Andreea Marin.

Adriana Nicolae a strânit un adevărat scandal național anul trecut, ce a avut în prim plan cuplul Andreea Marin și Ștefan Bănică, după ce a declarat că tatăl fiul ei este o vedetă din showbiz care poartă numele de “Junior”. Astfel, au apărut speculatii conform cărora Ștefan Bănică este tatăl copilului, acesta jucând alături de Adriana în câteva piese de teatru.

ARTICOLE SIMILARE

Åži vedetele dau faliment

realitatea

Republica Dominicana: locul în care înoți cu delfinii

realitatea

DallesGo! incep inscrierile pentru a doua serie de cursuri profesionale

realitatea

Artistul de la metrou KEITH HARING, omagiat de Google

Masa de Crăciun este mai scumpă cu 30 la suta decât anul trecut

realitatea

Inselata de sot, Mihaela Radulescu s-a razbunat crunt!

5 comentarii

Scrie un comentariu