Home > Agenda > JULIE MAYAYA triumfa si Vocea Romaniei isi castiga credibilitatea! CULISELE victoriei!

JULIE MAYAYA triumfa si Vocea Romaniei isi castiga credibilitatea! CULISELE victoriei!

Julie Mayaya, moldoveanca din Congo, este, cu adevarat, Vocea Romaniei! La editia a doua, chiar o voce este …Vocea, spre deosebie de prima editie, in care a primat vocea …sponsorului. Finala l-a pierdut pe drum pe favoritul Tibi Scobiola, cel mai experimentat concurent. Scobiola a parut dominat de emotii, iar antrenorul Smiley i-a ales gresit toate intrarile muzicale. Pe locul III, favoritul Loredanei – Cristi Nistor, care s-a autodepasit in semifinala (cu “Lady in Red”) si in finala, obtinand maximumul posibil. Pe locul II, senzationalul si versatilul Vizi Imre, care poate canta orice. A impresionat cu .

improvizatia de la proba cu vedeta, fiindca Pacha Man nu a mai ajuns la show, iar Vizi si Moga au ales o formula inedita cu concurenti din mai multe echipeca backng vocals la “No Woman No Cry” si cu incredbila Fely Donose la sustinere.

Pe locul I, absolut meritat, minunata JULIE MAYAYA, cea care a transat finala inca de cand a deschis gura pe scena, interpretand magistral un hit Lara Fabian.

…Cine spunea ca toate acest concursuri sunt aranjate? Adio, Stefan Stan! Adio, mentalistul Cristi Gog! Uite ca Pro poate lasa si votarea la liber!!!

…Nu in ultimul rand, la show-ul lui Brenciu poate castiga insusi Brenciu! Anul viitor e randul lui Moga!

Articole asemanatoare
BRENCIU – despartit de nevasta de doua saptamani!
Se insoara azi dar… DRAMA ascunsa a lui BRENCIU inaintea nuntii secrete
RITA MURESAN – relatia cu HORIA BRENCIU! Ce era “Salteaua lui Brenciu”!!!
Horia Brenciu umileste Vocea Romaniei! “X Factor e mai mult…”

Loading...

Comenteaza acest articol

JULIE MAYAYA triumfa si Vocea Romaniei isi castiga credibilitatea! CULISELE victoriei!

by   1 min
0