Tabu
Image default
FASHION

Jurnalul unei fashioniste: Pharrell, singurul baiat cu care am avut o discutie depre bijuterii

Am ajuns de cateva zile in tara lui Napoleon pentru ultimele pregatiri inainte de cea mai asteptata saptamana. A modei, bineinteles. Invitatiile incep sa bata la usa, iar echipa Fashion Wire Daily se distreaza facand pronosticuri asupra show-urilor. Care o sa aiba cel mai grandios decor? La care o sa-si faca aparitia cele mai multe staruri? Care o sa fie cel mai comentat? La cate dintre ele o sa se mai impiedice vreun model… s.a.m.d. E o gaselnita recenta, fara traditie, insa creatoare de polemici aprige si amuzament continuu, caci nici macar la sfarsit nu ne putem pune de acord in privinta rezultatului. Asa cum eu cred ca detin adevarul absolut si-i suspectez pe ceilalti ca, desi stiu ca dreptatea e numai si numai de partea mea, insa nu vor recunoaste in veci, asa si ceilalti ma banuiesc de partinire si de influentarea scorului impotriva lor.

Si uite asa, cu suspiciuni de tradare din partea tuturor taberelor, in sezonul precedent Louis Vuitton a castigat cu majoritate absoluta a voturilor la categoria “Cel Mai Bun Show”. Au plusat decisiv accesoriile impecabile, care, dupa incantarea de pe fetele audientei, in mod sigur vor face vanzari record.

Parca si vad coloane intregi de asiaticii in fata magazinelor Vuitton iritati de politica discriminatorie a LVMH, aceea ca daca ai o anumita provenienta geo-strategica, nu ti se permite sa cumperi decat maxim doua produse de acelasi fel din cea mai recenta colectie. Se pare ca gigantul Vuitton se lupta din rasputeri cu contrafacerile atat de profitabile pietelor estice si nu numai. Si daca sunteti prin preajma vreunui magazin LV in Paris, puteti observa dubiosi cu fete asiatice incercand sa ofere 100-200 € trecatorilor pentru a le cumpara posete editie limitata, pe care le trimit imediat via China cea multiplicatoare.

Dar nu doar accesoriile au plasat in varful topului nostru cel mai de success brand. Locatie sic, pozitionarea invitatilor de exceptie, haine de un glamour urban pentru un calator cu stil, invitati dintre cei mai alesi. Cu Tim Blanks, Godfrey Deeny si Pharrell Williams am spus totul. La sfarsit de prezentare, am capatat complimete de la Pharrell pentru colierul masiv, cu pietre colorate. Impresiile impartasite cu un alt colectionar de bling-bling-uri (ale lui LV, desigur) au concluzionat: Cate poate face o bijuterie bine plasata!

Pariasem si eu pe Louis Vuitton, ca toata lumea. Asa ca am fost cu totii victoriosi. Si degeaba iesi castigator intr-o confruntare in care si ceilalti contracandidati sunt tot castigatori, pentru ca, de fapt, nu castigi nimic. Sa vedem acum cine estimeaza mai bine. Sper ca nu iarasi toti in aceeasi directie.

ARTICOLE SIMILARE

Îți place să experimentezi? Iată câteva ținute la care nu te-ai gândi să porți teniși (P)

Andreea Damian

Missoni, campania toamnă-iarnă, 2009-2010

realitatea

Stil de vedetă: Apariţiile Loredanei în 2013

Kinga Varga: Colecția primăvară-vară 2009

realitatea

Avantajele crizei se vad in dormitor

realitatea

Cum să porți fusta lungă?

Andreea Damian

Scrie un comentariu