Home > Fashion > Inside Anna Wintour

Inside Anna Wintour

Cand a intrat pentru prima data in biroul Vogue, i-a spus redactorului-sef de atunci ca ii vrea slujba. Poarta bob de la 14 ani si este singura persoana pentru care Fashion Week si-a schimbat programul, evenimentul durand 5 zile in loc de 7. Este Anna Wintour, redactor-sef al revistei Vogue. Anna a intrat in atentia publicului o data cu lansarea filmului “Diavolul se imbraca de la Prada”. Gurile rele spun ca Miranda Priestly ( rol jucat de Meryl Streep, redactor-sef al revistei Runway) este o varianta mai light a Annei…Mai degraba un dictator al trend-urilor decat un fashion-icon, iata cateva lucruri pe care nu le stiai despre “Dominatrixul modei”:

A avut o aventura cu Bob Marley in tinerete. Cei doi au disparut timp de o saptamana, alte detalii despre idila lor ramanand necunoscute.

Nu angajeaza oameni grasi. Niciodata.

Se trezeste in fiecare dimineata la ora 05:00 si joaca tenis. Serveste acelasi mic-dejun de ani de zile : omleta cu somon afumat.

Chiar si cand era insarcinta, purta costumele tweed Chanel. Doar descheia fusta un pic la spate, si nu se inchidea la sacou.

Pentru prima ei coperta Vogue, a colaborat cu modelul jumatate israelian, jumatate roman, Michaela Bercu. A fost pentru prima oara in lumea modei, cand un designer a combinat piese haute couture cu o pereche de blugi casual. ( Michaela a purtat un top Christian Lacroix Haute Couture impreuna cu o pereche jeans Guess)

Chiar si Anna Wintour a purtat jeans! Cand era adolescenta, se imbraca mereu in blugi si purta veste cu topuri simple.

Articole asemanatoare
Parfumul comestibil – la pachet cu întrebările: pentru cine, de ce și cum?
Culcușeala pe canapea în haine XXL a devenit ultimul răcnet în modă
Designerii duc covoarele din case pe podium
adut akech
Refugiata din Sudan uimește lumea modei

Loading...

Comenteaza acest articol

Inside Anna Wintour

by   1 min
0