Home > Fashion > Jurnalul unei fashioniste: Roberto Cavalli, petrecere aniversara de 2 milioane de dolari

Jurnalul unei fashioniste: Roberto Cavalli, petrecere aniversara de 2 milioane de dolari

 Startul Saptamanei Modei de la Paris a fost dat de petrecerea exclusivista pentru celebrarea celor 40 de ani de creatie ai Casei Cavalli, iar eu nici ca m-am aflat vreodata intr-un loc mai bun. Iar asta pentru ca l’Ecole Nationale Supérieure des Beaux-Arts din Paris, impodobita cu inscriptii si logo-uri luminate de mare senzatie, a strans sub acelasi acoperis toata floarea cea vestita a industriei de moda, plus celebritati din toata lumea.

Practic, “anybody who is somebody” in industrie s-a inghesuit sa-l felicite pe cel mai in voga designer italian. Naomi Campbell, Janet Jackson, Eva Herzigova, Leona Lewis sau Aishwarya Ray sunt doar cateva dintre numele cu rezonanta mondena, care si-au scos rochiile elegante Cavalli din sifonier pentru a le etala pe covorul rosu intins la picioarele lor. Sifonierul a fost insa al lui Roberto Cavalli, caci rochiile divelor le-au au fost imprumutate de designer special pentru acea seara. Dupa cum au declarat cu jind starurile, a doua zi au trebuit sa fie restituite. Kylie Minogue a spart gheata cu o interpretare live de exceptie. Nu credeam ca ar indrazni, insa, fiindca repertoriul era prea lent, Cavalli s-a ridicat de la masa, rugand-o pe mignona australiana sa schimbe playlist-ul cu hiturile ei dansante. Si bine a facut, fiindca incepusem sa simt nevoia unui expresso.

Printre confetii si sampanie, Heidi Klum i-a cantat personal designerului “Happy Birthday, dear Roberto!” impreuna cu alte sute de voci prezente in sala. Tot de la ea, Cavalli a primit si un cadou surpriza: un sarut indraznet, ce a transformat invitatii instantaneu in cameramani amatori ajutati de telefonul mobil. Insa David Guetta a fost cel care a incins spiritele. Distractia a continuat pana tarziu, presarata din abundenta de sampanie si delicatese frantuzesti, sub egida mixajului pregatit live de DJ-ului francez.

Nu e politicos sa vorbesti despre sume, dar pentru ca interesul e mare, am aflat ca tot bairamul s-a incadrat in bugetul de criza de 2 milioane de dolari americani. Numai pentru prezenta supermodelului Natalia Vodianova la aceasta petrecere si defilarea din Milano, departamentul financiar al Casei Cavalli a trebuit sa extraga din cont in jur de 60 000 de euro. Calculand cam cate dive hollywoodiene a strans designerul in acea seara, se poate spune ca Roberto Cavalli nu se inscrie in trendul reducerii costurilor dat de recesiunea economica

Articole asemanatoare
Rochiile purtate de Jenifer Lopez si Rihanna in direct de la Milano pe un site romanesc
ARMANI invita un blogger roman intr-un film de promovare
ARMANI transmite live pe FashionAvecPassion!
Janina Nectara – Exclusiv Cavalli

Comenteaza acest articol

Jurnalul unei fashioniste: Roberto Cavalli, petrecere aniversara de 2 milioane de dolari

by realitatea   1 min
0