Tabu
Image default
lifestyle

L-™Enfer D-™Amour, The Ultimate Valentine-™s Party

Bucuresti, Club The Vault, 11.02.2010, ora 23.30

The Encius, Diana Enciu si Sandra Enciu, organizeaza joi, 11 Februarie 2010, in clubul The Vault din Bucuresti, L’Enfer D’Amour, un party care reinventeaza vechiul concept de Valentine’s Day intr-un stil inovator de inspiratie Nouvelle Vague.
Pornind de la filmul L’enfer al regizorului francez Henri Georges Clouzot, spiritele avangardiste se vor putea alatura intr-o singura seara pentru a reinventa vechiul Valentine’s intr-o forma vizionara si suprarealista.

Inceput  in anul 1964, enigmaticul proiect  al regizorului reprezenta o poveste de dragoste intre managerul unui hotel si iubita sa, poveste plina de pasiune, gelozie si erotism. Imaginile filmate  descriau un univers halucinant, in care iubirea devenea obsesie, iar limitele erau intrecute. Pe 11 februarie 2010, infernul lui Clouzot se dezlantuie, iar cei prezenti in clubul The Vault vor putea sa petreaca Valentine’s Day intr-un univers real, departe de cliseele specifice acestei sarbatori. Limita dintre realitate si fictiune o va decide fiecare invitat din clipa in care va pasi in L’enfer D’amour!

Si pentru ca intotdeauna artele se imbina intr-o maniera sublima, nici moda nu putea sa lipseasca. Cinci designeri romani vor fi prezenti cu o creatie vestimentara inspirata din filmul L’enfer intregind astfel seara dedicata trairilor si dragostei furtunoasei si artei –  Laura Lazar, Claudia Castrase, Corina Vladescu, Eugenia Enciu si Andra Clitan.

Fiecare invitat va primi un cocktail L’enfer din partea partenerului oficial Campari!

Considerat inca de la aparitie simbol al pasiunii, datorita culorii rosii inconfundabile dar si infuziei de plante amare si aromatice care il compun, Campari si-a asumat rolul de mesager al senzualitatii transpuse in diferite forme artistice. Lumea Campari prinde viata prin imbinarea mai multor elemente artistice, de la muzica, moda, arta vizuala la dramaturgie si design in cadrul unor evenimente care infatiseaza, de fiecare data, un spatiu dominat de pasiune, dorinta si senzualitate.

Dress code: 60’s Twiggy style
Partener oficial: Campari
Parteneri media: Tabu, Shopping Report, www.feminis.ro, www.mayra.ro, www.ele.ro, www.kyra.ro, www.kudika.ro, www.hipmag.ro, www.yazee.ro, www.nights.ro, www.sofresh.ro .
Adresa: Str. Lipscani, Nr. 29 – 33

                                                    
 

   

ARTICOLE SIMILARE

Natalie Portman refuză să interpreteze evreice

realitatea

Prima fotografie cu burtica de gravida a lui Kim Kardashian

Ghici cine…

realitatea

Cum resimte industria de publicitate criza economica din SUA

realitatea

Charlie Sheen și soția au intrat la dezintoxicare

realitatea

Imagini ale disperarii: “Printesa” Caradja incercand sa pozeze sexy la 48 ani! FOTO

Scrie un comentariu