Tabu
lifestyle

Reacțiile vedetelor nominalizate la Oscar

Pe data de 2 februarie au fost anunțate nominalizările celei de-a 82-a ediții a premiilor Oscar. Surprinse sau nu, șocate, înlăcrimate sau recunoscătoare, vedetele care și-au auzit numele strigat au recaționat. Cum, citiți mai jos:

Sandra Bullock

"Cine ar fi crezut că după atâția ani, voi expermineta acest sentiment chiar acum? Eu una, nu m-am așteptat. Nimeni nu vroia să facă acest film. Nici eu nu am vrut o bună bucată de vreme să fac acest film. Toată lumea este șocată, la fel ca mine".

Gabourey Sidibe

"Din secunda în care am auzit am început să sar în sus de bucurie și, din nu știu ce motiv, țipam într-una  ‘O să-mi iau mașină, o să-mi iau mașină’. Eram atât de emoționată. Nu știu dacă ei își dau seama de ceea ce fac,  lasându-mă să intru în sala aia".

Meryl Streep

"Sunt mândră și recunoscătoare pentru faptul că sunt pe aceeași listă cu aceste femei, care au făcut niște roluri extraordinare în acest an".

Hellen Mirren

"Sunt foarte fericită și onorată pentru Christopher, pentru mine și pentru filmul nostru. Cred că Tolstoi însuși ar fi rămas perpelx de toate astea, dar Sofia, soția lui, ar fi fost în culmea fericirii. În aceeași notă mă încadrez și eu".

Carrey Mulligan

"Oamenii împotriva cărora concurez… e incredibil. Sincer, este cel mai minunat sentiment. Este cea mai mare onoare. Fac eforturi considerabile să nu înjur".

Colin Firth

"Credeam că știu să îmi controlez așteptările, dar la auzul veștii mi-am descoperit tonalități noi, complet străine. Poate că ar trebui să fac încă un musical".

Morgan Freeman

"Aș vrea să mulțumesc Academiei pentru această onoare și lui Nelson Mandela pentru încurajări, binecuvântări și prietenie, fără de care acest film nu ar fi fost posibil".

Jeff Bridges

"Yeah…Îmi place mult cum a evoluat cariera mea. Am fost foarte, foarte norocos. Oameni minunați, povești minunate".

Penelope Cruz

"Sunt foarte surprinsă și onorată. Rob Marshall nu este doar un geniu, ci și un om cu care se lucrează minunat. Mă trezeam în fiecare dimineață nerăbdătoare să lucrez cu acest grup minunat de actori. A fost o experiență minunată să lucreu la acest film, iar nominalizarea mă bucură enorm".

Anna Kendrick

"Mă simt minunat. Este unul dintre acele lucruri  la care nu îndrăznești să speri vreodată că ți se va întâmpla ție. Eu nu vin din această lume și mă simt onorată să mă aflu în aceeași încăpere cu toți acei oameni".

Maggie Gyllenhaal

"Pentru cu nu am mai primit nicio altă nominalizare, am fost foarte surprinsă. Iubesc acest film și sunt foarte mândră de el. De-abia aștept să petrec și să mă gătesc. Nu există film pe care să-l fi făcut și de care să fiu mai mândră".

Matt Damon

"Să fii regizat de Clint Eastwood în fiecare zi, să stai la masă cu Morgan Freeman și să-l vezi făcând acest rol extraordinar, a fost un vis împlinit. Sunt extrem de recunoscătror pentru faptul că acest rol mi-a ieșit în cale".

Christopher Plummer

"Sunt absolut încântat de faptul că eu și Hellen Mirren am fost nominalizați de Academie după ce am interpretat cuplul Tolstoi-Sofia. Cum doar ce am împlinit 80 de ani, nu prea are cum să mi se urce la cap".

Stanley Tucci

"Mă aflam în camera mea de hotel și dormeam când m-a sunat agenta mea să mă felicite. Am înțeles imediat despre ce este vorba, am fost încântat și apo am încercat să adorm la loc. Sunt flatat".

Lee Daniels

"Sunt perplex. Nu m-am mișcat. Sunt în pat și mă simt ca un porc împănat, sunt copleșit de bucurie și emoție".

 

ARTICOLE SIMILARE

Megan Fox a cheltuit 60.000$ pe operatii estetice?

realitatea

Dresurile ANTI-VIOL vin din China

Eva Longoria pe covorul roșu la Cannes

realitatea

Operaţie estetică la fese EŞUATĂ. Clipul VIRAL pe Internet

Romania, pe HARTA SANILOR. Femeile noastre, la mijlocul clasamentului mondial

MISS BUNICUTA Brazilia. Concurentele arata INCREDIBIL pentru varsta lor!

realitatea

Scrie un comentariu