Tabu
Image default
BEAUTY

La 60 de ani, Anastasia Lazariuc arata superb! Afla secretul siluetei ei

La 60 de ani, cuscra lui Ion Ţiriac are un corp de adolescentă şi un ten fără cusur.

Anastasia Lazariuc are 1,67 metri şi 50 de kilograme.

“Nu am fumat, nu am băut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cântat prin baruri. Sunt matinală. Cum mă trezesc, fac puţină mişcare şi beau un pahar de apă pe stomacul gol, pentru că aşa cum ne spălăm pe faţă, trebuie să ne spălăm şi pe interior. Apa trebuie să fie caldă, în nici un caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lămâie”, a dezvăluit cântăreaţa.

După aceea, Anastasia îşi prepară un suc din fructe şi legume. “Îmi fac un suc din morcovi, ţelină, un măr sau citrice, uneori pun şi sfeclă roşie, bună pentru ficat sau un cartof crud, care e bun pentru cei care suferă de ulcer”, spune ea. Tot la micul dejun, artista mănâncă o felie de pâine neagră cu unt sau cu ulei de măsline, un ou, la prânz salate, iar seara după o anumită oră nu mai consumă nimic.

“Se spune că masa de dimineaţă trebuie să fie cea mai copioasă, masa de prânz trebuie să o împarţi cu prietenul, iar cea de seară să o dai duşmanului. Şi mama îmi spunea să nu mai mănânc după asfinţitul soarelui, pentru că şi astrele au o mare legătură cu corpul nostru, metabolismul fiind mai lent”, explică Anastasia.

Din casa Anastasiei nu lipsesc mierea, lăptişorul de matcă, pe care îl consideră cel mai bun antibiotic, polenul şi seminţe de tot felul. Consumă foarte puţină carne şi mai mult peşte, iar în această perioadă cât mai multe verdeţuri (lobodă, leurdă, ştevie, spanac, salată verde), mai ales că suntem în post.

ARTICOLE SIMILARE

Zâmbet de star

realitatea

Tendința de machiaj care oferă o strălucire sănătoasă în spatele măștii

Andreea Damian

Traistariu, de nerecunoscut! I-a crescut parul atat de mult, incat nu stie cum sa-l mai aranjeze

Beauty Trends: Christian Dior Haute Couture toamnă-iarnă ’12-’13

O nouă soluție pentru tratarea acneei, ridurilor și vergeturilor …de la DEMI MOORE

Ivatherm lanseaza produsele cu SPF

Scrie un comentariu