Home > Fără categorie > La un an de la ACCIDENT, iata cum explica Serban Huidu DRAMA

La un an de la ACCIDENT, iata cum explica Serban Huidu DRAMA

In documentul emis de Judecatoria Brasov, Serban Huidu sustine ca principala cauza a accidentului de acum un an de zile a fost soseaua alunecoasa. Mazga produsa pe asfalt de fulgii de nea a facut ca masina lui de teren sa derapeze, astfel ca a pierdut controlul masinii si a intrat frontal in autoturismul de pe sensul opus, ducand la decesul a trei persoane….

„Inculpatul a precizat ca drumul nu era aglomerat, nu se circula in coloana pe niciunul din sensurile de mers iar afara fulguia, carosabilul fiind acoperit cu mazga.
Cand a ajuns in zona localitatii Timisul de Sus, la inceputul unei pante, inainte de o curba la dreapta, a simtit ca autoturismul pe care il conducea a inceput sa derapeze si sa patrunda pe contrasens si, desi a incercat, prin manevre aproape instinctuale, sa readuca autoturismul pe traiectoria initiala, nu a reusit, intrand in coliziune cu un autoturism de culoare rosie care circula pe sensul opus.
Inculpatul a mai precizat ca, anterior accidentului, sotia sa s-a intors in spate catre copii, moment in care crede ca s-a uitat si el spre sotia sa, fara insa a pierde din campul vizual drumul”, se arata in documentul citat de Cancan.
Desi suferise o operatie la cap cu doar cateva luni inainte, Serban Huidu s-a urcat, in conditii legale corecte, la volan.
„Potrivit concluziilor raportului de expertiza medico-legala nr. 828/E/05.04.2012 intocmit de experti din cadrul Serviciului Judetean de Medicina Legala Brasov la data producerii accidentului rutier, respectiv 16 octombrie 2011, inculpatul Huidu Serban Sebastian nu prezenta tulburari neuropsihice incompatibile cu calitatea de conducator auto, fiind apt sa conduca autovehicule pe drumurile publice”, se arata in document.


Comenteaza acest articol

La un an de la ACCIDENT, iata cum explica Serban Huidu DRAMA

by   1 min
0