Home > Lifestyle > Stiri > O româncă, sosia OFICIALĂ a lui Charlize Theron

O româncă, sosia OFICIALĂ a lui Charlize Theron

Rudnic Ana Isabela este o româncă care trăiește în Madrid, Spania, de câțiva ani. Constănțeanca a ajuns sosia oficială a celebrei actrițe Charlize Theron.

“Charlize Theron este preferata mea. Știam că semăn cu ea, îmi spunea toată lumea, dar nu mi-am imaginat niciodata că voi deveni dublura ei oficială. Asta a fost o adevaraă surpriză pentru mine. Am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare când o agenție din Madrid mi-a propus să semnez un contract cu ei și să devin astfel singura dublură a actriței”, a declarat Isabela pentru nefiltrat.ro.

“Momentan nu am cunoscut-o pe Charlize Theron însă în viitorul apropiat urmează sa se întâmple acest lucru, pentru că așa tau acum lucurile. Eu voi fi la dispoziția ei ori de câte ori ea va solicita ca cineva să o înlocuiască într-un anumit moment”, a mai spus Isabela.


Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 7 august!
Uite cine este noul iubit al lui Charlize Theron!
Celebrity make-up: Charlize Theron
Charlize Theron: O crimă de tinereţe

Loading...

1 Response

  1. Tudor

    dam, repede , o romanca ! romancele sa invete sa fie ele, ca de sosii impanate am mai vazut cazuri ! toate sunt sosii …sa aiba clasa, eleganta, feminitate!
    asta si-a urcat castroanele in gat si gata e sosie! si vulgare romancele ceva de speriat. priviri de bovine languraoase vulgare… daaaa nu e nimeni ca ele !

Comenteaza acest articol

O româncă, sosia OFICIALĂ a lui Charlize Theron

by   1 min
1