Home > Lifestyle > Stiri > O româncă, sosia OFICIALĂ a lui Charlize Theron

O româncă, sosia OFICIALĂ a lui Charlize Theron

Rudnic Ana Isabela este o româncă care trăiește în Madrid, Spania, de câțiva ani. Constănțeanca a ajuns sosia oficială a celebrei actrițe Charlize Theron.

“Charlize Theron este preferata mea. Știam că semăn cu ea, îmi spunea toată lumea, dar nu mi-am imaginat niciodata că voi deveni dublura ei oficială. Asta a fost o adevaraă surpriză pentru mine. Am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare când o agenție din Madrid mi-a propus să semnez un contract cu ei și să devin astfel singura dublură a actriței”, a declarat Isabela pentru nefiltrat.ro.

“Momentan nu am cunoscut-o pe Charlize Theron însă în viitorul apropiat urmează sa se întâmple acest lucru, pentru că așa tau acum lucurile. Eu voi fi la dispoziția ei ori de câte ori ea va solicita ca cineva să o înlocuiască într-un anumit moment”, a mai spus Isabela.

Articole asemanatoare
Charlize Theron
Momente grele pentru Charlize Theron. Actrița a suferit trei operații
Charlize Theron
Cum arată bărbatul ideal în viziunea lui Charlize Theron
Charlize Theron
Charlize Theron se simte „șocant de singură” dar pregătită pentru o relație de dragoste
brad pitt
Sean Penn și-a împins fosta logodnică în brațele lui Brad Pitt

1 Response

  1. Tudor

    dam, repede , o romanca ! romancele sa invete sa fie ele, ca de sosii impanate am mai vazut cazuri ! toate sunt sosii …sa aiba clasa, eleganta, feminitate!
    asta si-a urcat castroanele in gat si gata e sosie! si vulgare romancele ceva de speriat. priviri de bovine languraoase vulgare… daaaa nu e nimeni ca ele !

Comenteaza acest articol

O româncă, sosia OFICIALĂ a lui Charlize Theron

by   1 min
1