Tabu
Image default
lifestyle

Åžampanie și baloane la BCR Open Romania

Albăstrelul meu, nu cred că mai are rost să-ți zic că sunt puțin tristă ca s-a încheiat BCR Open Romania, dar așa de bine m-am distrat….

După cum probabil ai și simțit, a fost foarte frig astăzi, dar din fericire am fost pregătită cu căciulița, manșon. Ba chiar am avut buna inspirație să iau mai multe păturici dintr-acelea pe care le-am făcut anul trecut împreună cu maicile de la mănăstirea Agapia.

Înainte să înceapă meciul final, i-am zărit pe Ion Å¢iriac și Ilie Năstase și n-am putut să pierd ocazia de a le cere autografe pe mingile de tenis. Problema a fost că având cam 20 de mingiuțe (câte una pentru fiecare arici), pe unele le-am scăpat pe jos și s-a produs o adevărată aiureală.

Åži știi de ce? Pentru că pe lângă noi erau niște domnișoare frumoase și foarte aranjate, dar care purtau tocuri foarte înalte. M-am simțit tare vinovată când una dintre ele a alunecat și a căzut. Nu s-a lovit dar s-a murdărit pe rochița ei care se pare că (ea mi-a repetat asta) era Chanel.

Cel mai tare m-am întristat pentru că probabil se aranjase așa ca să meargă la un bal după meci și din cauza mea a trebuit să se ducă să se schimbe, pierzând meciul. Lasă ca am înregistrat meciul și am s-o găsesc eu ca să i dau caseta.

Trecând peste incidentul acesta, în tribune a fost tare drăguț mai ales că lumea s-a învelit cu păturicile albastre și roz. Meciul a fost tare frumos. Mi-a părut rău pentru Moya că nu a câștigat. Dar m-am și bucurat pentru Simon care a câștigat al 2 lea an acest concurs (are doar 24 de ani, știai asta?)

A fost superb la sfârsit, la premiere, când au aruncat cu confetti, iar eu, care vorbisem cu domnul care se ocupa de festivitate, am aranjat să punem și aparatul nostru care face baloane de săpun. Ce s-au mai bucurat copiii.

La sfârșit, Simon a desfăcut o sticlă mare de șampanie cu care a-nceput să stropeasca și m-am stresat puțin că o să ude păturicile pentru că n-aș fi vrut să iasă culoarea din ele. Dar din fericire nu s-a-ntâmplat asta.

Åžtii cum se zice: totul e bine când se termină cu bine.

P.s. M-am întâlnit iar cu antrenorul de treabă. Mâine la 6 dimineața ai primul curs de tenis. Nu-i așa că de abia aștepți ?!

ARTICOLE SIMILARE

Nunțile formale au fost înlocuite de cele rustic-șic în ultimii 10 ani

realitatea

Cocktailuri inovative sub atenta evaluare a barmanului Casei Regale Britanice, Sir Angus Winchester, la BARMANIADA 2011

realitatea

TEO in pericol! Ce se intampla cu ea?

GRACE JONES, aparitie exploziva la Concertul Jubiliar dedicat Reginei

Licitație cu Angelina, Kate, Britney și Giselle

realitatea

Amy Winehouse s-a îndrăgostit de o maimuță

realitatea

Scrie un comentariu