Home > Agenda > stiri > Leona Lewis a fost atacată

Leona Lewis a fost atacată

Leona Lewis a fost atacată în timp ce semna autografe pentru cartea sa autobiografică,  "Dreams at Waterstone", lansată de curând. Incidentul a avut loc într-o librărie din Londra.

Una dintre persoanele care așteptaseră la  coadă pentru un autograf mai mult de cinci ore, i-a dat, pur și simplu, un pumn în față. Martorii incidentului, în cea mai mare parte fani ai cântăreței, au declart că sunt realmente șocați și că totul s-a petrecut atât de repede încât nimeni nu a putut face nimic.

Leona dădea deja augrafe de aproximativ o oră când bărbatul s-a repezit la ea și i-a dat un pumn în plină figură. Diva a izbucnit instantaneu în lacrimi, a părăsit librăria și a fost dusă la un spital din centrul Londrei. Agresorul a fost imediat pus la pământ și dus la poliție.

Surse apropiate artistei au declarat că aceasta este șocată de cele întâmplate și că nu poate concepe cum s-a putut înntâmpla așa ceva. Leona nici nu mai vrea să iasă din casă, ba mai mult, ea și-a anulat turneul de promovare a romanului din Germania.


Comenteaza acest articol

Leona Lewis a fost atacată

by realitatea   1 min
0