Tabu
Image default
lifestyle

“Like New Designers by Perwoll”, la a doua ediţie

Henkel România, prin marca Perwoll, anunţă o nouă ediţie a concursului naţional de schiţe de design vestimentar, pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, „Like New Designers by Perwoll”.

Competiţia se adresează atât persoanelor cu studii de profil, cât şi tinerilor amatori. Datorită succesului ediţiei anterioare, concursul va avea în acest an doi câştigători: unul ales de juriu şi unul ales de public, prin vot online.

Câştigătorul desemnat de juriu va primi 1.500 de euro pentru crearea efectivă a unei colecţii de 5-7 ţinute din schiţele sale şi va beneficia de expunere gratuită a creaţiilor spre vânzare în perioada februarie – iulie 2013, în showroom-ul şi platforma online Molecule F şi ulterior în magazinul Band of Creators, Bucureşti.

De asemenea, pe parcursul procesului de creare a ţinutelor, câştigătorul marelui premiu va fi susţinut şi consiliat de membrii juriului.

Tânărul designer a cărui colecţie primeşte cele mai multe voturi online din partea publicului va fi desemnat câştigător al Premiului de Popularitate şi va beneficia de o întâlnire de lucru (workshop privat gratuit) cu Adelina Ivan (fashion designer), pentru consiliere în dezvoltarea unei cariere în domeniul designului vestimentar.

Numai în perioada 18 noiembrie – 1 decembrie 2013, toate schiţele înscrise în concurs vor putea fi votate online pe www.atelierperwoll.ro, de către orice vizitator al site-ului.

Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să înscrie electronic 10-15 schiţe cu o colecţie proprie prêt-à-porter, pe tema „tendinţe alb-negru”, până pe 17 noiembrie 2013, la adresa de e-mail [email protected].

 

ARTICOLE SIMILARE

KIM KARDASHIAN a castigat deja 16 milioane $ de pe urma bebelusului!

NADIA COMANECI a strans o avere uriasa! FOTO

Exclusiv Tabu.ro, Răzvan Ciobanu vorbește despre singurătate – VEZI VIDEO

realitatea

David si Victoria Beckham, nevătămați după un accident de mașină

realitatea

Cum şi-au botezat bărbaţii de la Hollywood organele genitale

realitatea

Spotul TIFF 2010

realitatea

Scrie un comentariu