Tabu
Image default
lifestyle

Autor – Cea de-a zecea ediție a târgului de bijuterie contemporană

Cea de-a zecea ediție a târgului de bijuterie contemporană Autor va avea loc pe 16 și 17 noiembrie la Sala Dalles. Evenimentul va fi unul deosebit, unde atât designeri români, cât și europeni vor expune creații cu totul speciale într-o amenajare gândită de arhitectul Atilla Kim.

Pe durata târgului, un juriu format din persoane cunoscute în domeniul vizual artistic va nomina câștigătorul premiului AAA (Autor Awesome Award), oferit designer-ului român cu cea mai bună colecție sau piese. Premiul constă într-o bursă de trei luni la Le Arti Orafe, Școala de bijuterie contemporană din Florența.

Evenimentul este susţinut la secţiunea “Recomandat de…” de designerul vestimentar Maria Lucia Hohan, care va selecţiona bijuteriile pe care aceasta le consideră ca fiind cele mai spectaculoase.

Târgul Autor își așteaptă vizitatorii pe durata weekend-ului de 16 și 17 noiembrie, între orele 10.00 – 20.00, iar prețul biletului de intrare va fi de 10 lei. 

ARTICOLE SIMILARE

Ramona Gabor, mesaj din Dubai: “Fratele meu s-a transformat în… IUBIT!”

Scandal la Premiile Gopo 2012: Filmul “Aurora” de Cristi Puiu, desi retras din concurs, ia marile premii! PALMARES complet

realitatea

Ascultă aici melodia preferată a Andreei Marin!

Paris Hilton atacată de hackeri

realitatea

Gwyneth Paltrow încă mai visează la fumat

realitatea

Dance a playful body – spectacol de dans

Scrie un comentariu