Tabu
Image default
lifestyle

Lista dușmanilor lui Michael Jackson

Dieter Wiesner, fostul manager al lui Michael Jackson, susține că regele muzicii pop concepuse o listă a presupușilor săi dușmani.

Printre cei despre care Michael credea că vor să-l distrugă se numărau Uri Geller și Rabbi Schumley Boteach, cunoscuți drept prieteni ai cântărețului. "Câteodată era cam paranoic. Îl întrebam ce face și îmi spunea că oamenii aceștia sunt pe urmele lui și că încearcă să îi distrugă viața.", a povestit Dieter.

Uri a recunoscut acum puțin timp că el și Michael au avut o prietenie cu hopuri. Relația dintre cei doi s-a deteriorat și mai tare în 2002, când Geller i-a făcut cunoștință lui Jackson cu Martin Bashir, cel care a realizat un controversat documentar despre viața regelui muzicii pop.

"Nu îl condamn că nu a mai vorbit cu mine după ce i.am făcut cunoștință cu Bashir", a povestit Uri, care a explicat că s-au împăcat totuși înainte de moartea starului.

Pe lista dușmanilor lui Michael se mai găseau: Tom Sneddon (procuror în cazul acuzațiilor de molestare de copii), Gloria Allread (avocata care a cerut verificarea siguranței copiilor lui Michael), Tommy Mottola (cu care a avut o neînțelegere contractuală) și Janet Arvizo(cea care l-a acuzat pe Michael că i-a molestat băiețelul de 13 ani).

ARTICOLE SIMILARE

MUST SEE: Monte Carlo

realitatea

PATRICIA KAAS inapoi in bratele lui TRUICA!

Cantaret roman, ucis pe trecerea de pietoni. Abia lansase videoclip la melodia “Adio”

Madonna, evacuată de vecini

realitatea

Adina Buzatu, copilot pe un BMW din 1974

Cooking show cu dragoste

Scrie un comentariu