Tabu
lifestyle

Lista dușmanilor lui Michael Jackson

Dieter Wiesner, fostul manager al lui Michael Jackson, susține că regele muzicii pop concepuse o listă a presupușilor săi dușmani.

Printre cei despre care Michael credea că vor să-l distrugă se numărau Uri Geller și Rabbi Schumley Boteach, cunoscuți drept prieteni ai cântărețului. "Câteodată era cam paranoic. Îl întrebam ce face și îmi spunea că oamenii aceștia sunt pe urmele lui și că încearcă să îi distrugă viața.", a povestit Dieter.

Uri a recunoscut acum puțin timp că el și Michael au avut o prietenie cu hopuri. Relația dintre cei doi s-a deteriorat și mai tare în 2002, când Geller i-a făcut cunoștință lui Jackson cu Martin Bashir, cel care a realizat un controversat documentar despre viața regelui muzicii pop.

"Nu îl condamn că nu a mai vorbit cu mine după ce i.am făcut cunoștință cu Bashir", a povestit Uri, care a explicat că s-au împăcat totuși înainte de moartea starului.

Pe lista dușmanilor lui Michael se mai găseau: Tom Sneddon (procuror în cazul acuzațiilor de molestare de copii), Gloria Allread (avocata care a cerut verificarea siguranței copiilor lui Michael), Tommy Mottola (cu care a avut o neînțelegere contractuală) și Janet Arvizo(cea care l-a acuzat pe Michael că i-a molestat băiețelul de 13 ani).

ARTICOLE SIMILARE

Justin a facut 90 de operaţii estetice. El este păpuşa Ken!

SHOW NUD la “Thailanda are talent”. Barbatii din juriu au placut-o, femeile au fost scandalizate

J Lo se antrenează pentru triatlon

realitatea

OLIMPIADA: Alibiul doamnei Bitang…

Campionatul de shopping Tabu

realitatea

ANOREXICĂ? O asistentă TV de la noi E NUMAI PIELE ŞI OS

Scrie un comentariu