Home > Lifestyle > Stiri > Liz Taylor, partida de sex in trei cu Kennedy si un actor

Liz Taylor, partida de sex in trei cu Kennedy si un actor

O noua carte despre viata actritei Liz Taylor spune ca aceasta ar fi impartit patul cu presedintele John F. Kennedy si actorul Robert Stack, in acelasi timp, conform New York Daily News.

Actrita avea o slabiciune pentru cel care urma sa devina presedinte. Ar fi fost intr-o zi la piscina impreuna cu John F. Kennedy si Robert Stack, iar evenimentele s-ar fi indreptat spre partida de sex in trei.
Partida de sex in trei nu este singura dezvaluire facuta in aceasta carte. Fosta legenda a Hollywoodului, care a fost maritata de opt ori cu sapte barbati, ar fi avut o aventura si cu un alt fost presedinte american, Ronald Reagan, pe cand acesta avea 36 de ani, iar ea abia depasise varsta adolescentei.
“Reagan ma trata ca pe o femeie matura si asta ma incanta. Stateam pe canapea, era evident ca ma vrea, dar parea prea retinut sa faca primul pas. Asa ca am devenit agresoarea…”, i-ar fi povestit Liz Taylor autorului cartii.
In carte se mai spune ca actrita si-a pierdut virginitatea la varsta de 17 ani, cu autorul britanic Peter Lawford, cu care a jucat in filmul din 1949 “Little woman”. El avea 26 de ani atunci, iar cativa ani mai tarziu s-a casatorit cu sora lui JFK, Pat.
In carte se povesteste si despre alte aventuri ale actritei, intre care si cea avuta cu Frank Sinatra, cu care a ramas insarcinata si a fost nevoita sa faca avort.

Articole asemanatoare
7 sfaturi pentru un menage a trois perfect
Parfumul lui John F. Kennedy la vanzare
TOP 10 fantezii sexuale care se pot transforma în coșmaruri

Comenteaza acest articol

Liz Taylor, partida de sex in trei cu Kennedy si un actor

by   1 min
0