Home > beauty > LOREDANA si-a injectat buzele! FOTO inainte si dupa operatia estetica

LOREDANA si-a injectat buzele! FOTO inainte si dupa operatia estetica

Specialistii esteticieni au dat verdictul: Loredana si-a injectat buzele! Loredana arata demential la cei 44 de ani ai sai. Blonda ne-a marturisit ca secretul trupului sau este sportul si alimentatia sanatoasa. Despre operatii estetice si injectii cu botox sau acid hialuronic spune ca nu ar avea timp sa-si faca si nici nu e momentul acum, scrie www.wowbiz.ro .

Ei bine, specialistii au alta parere! Medicii au analizat-o pe diva si sunt siguri ca Lori a apelat la injectii pentru a-si mari buzele.

Chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos“Loredana Groza din ce se vede si-a injectat in buze acid hialuronic. Injectarea este recenta si exista un mic edem la nivelul buzei de sus. Acele umflaturi care apar atunci cand zambeste sunt pozitionate acolo unde s-au facut intepaturile, insa in cateva zile este posibil sa se estompeze. Cu toate acestea, pentru ca si-a dorit ca buzele sa aiba un aspect senzual, neuniform si nu s-a injectat substanta decat la extremitati, nu si in partea de mijloc, efectul de buze umflate neuniform atunci cand va zambi o sa ramana, pana la absorbtia definitiva a acidului hialuronic (maximum

un an de la injectare)”, a explicat, pentru www.WOWbiz.ro, chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

“Din imagini se observa ca buzele au fost marite. Procedura de augmentare a buzelor se face in prezent cu mai multe substante: acid hialuronic, grasime proprie sau preparate permanente (endoproteze). Complexitatea interventiilor variaza de la caz la caz. Cea mai utilizata metoda de augmentare buze se bazeaza pe injectarea de acid hialuronic, care este o substanta prezenta in mod natural in buze”, a explicat si medicul specialist dermatolog Tatiana Tarciatu.

Articole asemanatoare
loredana
Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei
loredana groza sexy
Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare
loredana
Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari
Loredana
Loredana, o nouă apariție sexy în izolare

2 Responses

  1. Camelia Bobosatu

    eu sunt o doritoare de acid hialuronic in buze. Intamplator am fost chiar la cabinetul dr.Silvia Stanculescu Vasalos din Aviatorilor! Nu doar ca stie ce vorbeste, dar si ce face!Rezultatul a fost ft ok, o sa mai perg peste 6 luni. Me happy! 🙂

Comenteaza acest articol

LOREDANA si-a injectat buzele! FOTO inainte si dupa operatia estetica

by   1 min
2