Tabu
Image default
lifestyle

Love Story

Vineri, pe tabu.ro, vom începe o rubrică de texte despre iubire intitulată Love Story. Sună banal, chiar a clișeu și tocmai de aceea o pornim. Iubirea e un sentiment comun tuturor oamenilor și o trăire cu care ne identificăm imediat când vedem un film sau citim o carte. Dar ne regăsim adesea și în poveștile de dragoste a unor cunoscuți. Însă poveștile de dragoste ale celor din jur rămân cel mai des în proprietatea lor, nu se împărtășesc. Åži nu pentru că ar fi prea intime, ci pentru că nu ne gândim că sunt speciale.

Noi credem că sunt speciale și de aceea vom începe să le publicăm.

Textele pe care le veți citi în această rubrică sunt povești care au avut (și au) loc în continuare. Sunt reale și sunt prezentate de către autoarele și autorii lor fără înflorituri, pas cu pas, așa cum s-au întâmplat. Sunt despre iubirea de toate felurile – de la iubirea în cuplu, până la iubirea pentru părinți, animale, sau chiar o idee.

Citiți-le ca să învățați ceva despre cum iubim astăzi. Dacă aveți o poveste proprie de împărtășit, puteți s-o trimiteți la [email protected] începând de vineri, 24 iulie.

ARTICOLE SIMILARE

BUNICA acrobata a uimit o lume intreaga! (VIDEO)

Perez Hilton publică minciuni despre Madonna

realitatea

Salate de iarna / RETETE si surprize!

realitatea

Toată lumea din familia noastră urlă!

Lady GaGa s-a măritat! – FOTO

realitatea

Vanessa Paradis, campanie nouă pentru Chanel

realitatea

Scrie un comentariu