Home > Lifestyle > Stiri > Love Story

Vineri, pe tabu.ro, vom începe o rubrică de texte despre iubire intitulată Love Story. Sună banal, chiar a clișeu și tocmai de aceea o pornim. Iubirea e un sentiment comun tuturor oamenilor și o trăire cu care ne identificăm imediat când vedem un film sau citim o carte. Dar ne regăsim adesea și în poveștile de dragoste a unor cunoscuți. Însă poveștile de dragoste ale celor din jur rămân cel mai des în proprietatea lor, nu se împărtășesc. Åži nu pentru că ar fi prea intime, ci pentru că nu ne gândim că sunt speciale.

Noi credem că sunt speciale și de aceea vom începe să le publicăm.

Textele pe care le veți citi în această rubrică sunt povești care au avut (și au) loc în continuare. Sunt reale și sunt prezentate de către autoarele și autorii lor fără înflorituri, pas cu pas, așa cum s-au întâmplat. Sunt despre iubirea de toate felurile – de la iubirea în cuplu, până la iubirea pentru părinți, animale, sau chiar o idee.

Citiți-le ca să învățați ceva despre cum iubim astăzi. Dacă aveți o poveste proprie de împărtășit, puteți s-o trimiteți la lovestory@tabu.ro începând de vineri, 24 iulie.

Articole asemanatoare
Jane Fonda
Jane Fonda deține secretul unei vieți sexuale perfecte
Scrisorile de dragoste dintre Proust și compozitorul Hahn se vând într-o licitație la Paris
Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator
Cupluri celebre ale anului 2017

Loading...

Comenteaza acest articol

Love Story

by realitatea   1 min
0