Tabu
lifestyle

NADIA COMANECI desfiintata de Luana Ibacka: MARGARINA, bat-o vina!

Fosta soţie a lui Cabral este nemulţumită de modul în care Nadia Comăneci,  care este imaginea unei margarine, îi îndeamnă pe copii să consume acest produs.  Luana Ibacka, ea însăşi mama unei fetiţe, este dezamăgită că fosta campioană  olimpică încearcă să-i convingă pe cei mici să aibă încredere în „această  otravă”.

“Cu un mare sentiment de dezgust, am răspuns azi unui mail care se semna  Fundaţia Nadia Comăneci şi nu mai ştiu ce bla-bla uri…Am răspuns cu întreaga  dezamăgire a generaţiei care a crescut- transmiţând şi urmatoarei generaţii,  valorile legate de o adevărata ambasadoare a sportului şi sănătăţii…

Întrucât fac parte din lumea care lucrează cu mesajele publicitare şi  campaniile de imagine, nu comentez prestaţia într-un spot cu margarină a unei  campioane mondiale…Fiecare persoană şi personalitate are un preţ…Dar nu vă  gândiţi că Nadia Comăneci prestează doar în spot..Ea merge într-o campanie  absolutamente agresivă, prin şcoli, şi se adresează personal copiilor,  legându-se prin toate instrumentele posibile de marketing şi PR, de această  otravă…Generaţia de azi nu a văzut-o pe Nadia fetiţă, cei mici ştiu doar că e  o campioană, o imagine bună a ţării noastre în întreaga lume. Aşa că.. e logic,  dacă ea recomandă otrava, ei să creadă că e bună..Plus că, mama, tata şi bunica,  au spus despre Nadia că e bună..O persoană bună, nu te poate îndemna la ceva  rău, nu??.. doar toţi avem încredere în ea..(citez o junioară)..RUŞINE NADIA!

Porcăria continuă..Discut azi cu o amică, directoare la firma de PR, care a  răspuns unei invitaţii la un eveniment de gală. Rochii lungi, salon de 5 stele,  reviste, oameni de afaceri de bun gust..La final, apare tortul, şi..Nadia  Comăneci care le spune tuturor surpriză: TORTUL E CU CREMA DIN  MARGARINAă!!!!!!!!!!!!!!

Da ştiu, nici mie nu mi-a venit să cred…”, a scris Luana Ibacka pe blogul  său

Mai mult: Luana Ibacka, ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA NADIA COMĂNECI: “Ruşine!” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Gisele Bundchen și Kate Moss în campania P/V Versace 2009

realitatea

CULINAR TABU: Risotto cu mazăre, mentă și feta

realitatea

Câteva momente cu Gaspar Noe

realitatea

Brad Pitt nu a vrut să o sărute pe Angelina Jolie

realitatea

„SPECIAL NIGHT OUT”, o nouă sesiune extraordinară de shopping nocturn

FORMIDABIL! Ce varsta crezi ca are fotomodelul din imagine?

Scrie un comentariu