Tabu
Image default
FASHION

Mademoiselle Vintage la V for Vintage pe 11 aprilie

Despre Mademoiselle Vintage…

Conceptul boutique-ului s-a născut în onoarea eternei Coco Chanel, supranumită ‘Mademoiselle’,femeia care a revoluționat moda cu un pulover negru și cateva rînduri de perle. Asta își doreste și "Mademoiselle Vintage",să revoluționeze moda în Romania prin articole vintage și să îndemne femeile să viseze și să fie creative din nou. Cu o vastă documentatie în domeniul stilului și studiind în prezent istoria modei,ea vrea să convingă romancele că pentru fiecare din ele există o perioada stilistică care li se potrivește și din care se pot inspira aducand acel ‘je-ne-sait-quoi’ garderobei și personalității lor.

Pentru ediția a 2a a targului V for Vintage a pregatit o selecție cu totul specială,alcatuită predominant din articole de ocazie datand din anii 20 pana în anii 80: rochii de seara, bijuterii ,poșete,pantofi și eșarfe. Vă vor încanta simțurile și bucura privirile cu cele mai luxuriante materiale- voal, matase, dantelă, tafta,catifea și brocart, toate fiind decorate cu detalii speciale care le conferă un parfum de unicitate,transformandu-va în ‘the belle of the ball’!

Mademoiselle Vintage: pentru că moda este etern ciclică, pentru că stilul nu ține cont de tendințe,pentru că adevărații cunoscători apreciaza calitatea și detaliile. Pentru ca TU esti Mademoiselle! 

ARTICOLE SIMILARE

Noua colecție Moncler, lansată pe pârtiile de la St. Moritz, la peste 1800 de metri înălțime

Andreea Damian

Târg vintage, handmade și de designer la Vila Rodizio

realitatea

Eco-Fashion sau de ce să ne îmbrăcăm în verde

realitatea

Cum să-ți asortezi hainele în funcție de culoarea părului tău

Andreea Damian

Lady Gaga a purtat o creatie semnata Dinu Bodiciu

realitatea

Beach fashion: Laura

realitatea

Scrie un comentariu