Tabu
Image default
FASHION Slider

10 articole vestimentare de vară care pot distruge chiar și aspectul perfect

Tendințele modei se schimbă constant, devin repede depășite și uneori dispar într-o clipită. Uneori suntem șocate când ne uităm în dressing și descoperim diferite articole vestimentare pe care nu mai dorim să le purtăm. Ne face să ne întrebăm dacă putem sau nu să facem un look la modă.

Balerini

Stiliștii recomandă înlocuirea balerinilor cu sandale cu toc. Și nu este vorba doar despre faptul că ei sunt drăguți. Problema este că acești pantofi îți fac corpul vizual mai greu și, de asemenea, sunt dăunători pentru sănătatea ta. Balerinii pot deteriora arcul piciorului, ceea ce poate provoca disconfort grav.

Ochelari de soare mici

Ochelarii de soare mici sunt adorați de Bella Hadid, dar chiar nu se potrivesc tuturor. În plus, abia te pot proteja de lumina soarelui. Stiliștii recomandă înlocuirea unor astfel de ochelari cu aviatori retro.

Pantaloni ultra-scurți

Femeile discută cât de lungi ar trebui să fie pantalonii scurți pentru a nu mai fi îmbrăcăminte de plajă și pentru a fi considerați îmbrăcăminte casual. Dar acum, stilistii recomandă schimbarea pantalonilor ultra-scurți pentru croieli mai lungi, care pot accentua forma corpului tău.

Tricouri grafice

În acest sezon, tricourile grafice ar trebui înlocuite cu topuri. Să recunoaștem, tricourile grafice arătau adesea copilărești și chiar te-ar putea pune într-o situație incomodă, dacă nu știi sensul mesajului de pe el. Topurile, pe de altă parte, pot avea nasturi, decolteuri cu mărgele și aplicații jucăușe. Stiliștii recomandă asocierea unor astfel de topuri cu blugi vintage sau pantaloni scurți decupați.

Șosete cu sandale

Cele mai îndrăznețe fashioniste obișnuiau să urmeze această tendință contradictorie, purtând șosete cu pantofi cu vârful deschis, deoarece era un mod sigur de a atrage atenția.

Leggins

Colanții confortabili și elastico au încetat de mult să fie doar îmbrăcăminte sportivă pentru cluburi de fitness și săli de sport – au devenit îmbrăcăminte de stradă. Cu toate acestea, stiliștii recomandă schimbarea lor pentru o pereche de pantaloni mai largi. La urma urmei, colanții sunt articole de îmbrăcăminte nesigure, care pot sublinia chiar și cele mai mici defecte ale corpului tău.

Culori neon

Stiliștii sunt de acord că doar Billie Eilish poate reuși să atragă atenția purtând culori neon. Dar dacă nu doriți să scăpați complet de culorile strălucitoare din garderobă, experții vă recomandă să alegeți culori complementare de blocare a culorilor, precum portocaliu și violet. Vă vor ajuta să fiți elegante și îndrăznețe.

Bijuterii groase

Bijuteriile masive nu sunt recomandate pentru acest sezon. Stiliștii spun ca aceste bijuterii sunt prea grele pentru un aspect de vară ușor și elegant. Bijuteriile groase pot fi schimbate cu bijuterii moderne cu perle.

Topuri lungi

În acest sezon, fashionistele și-au revizuit garderobele și au scăpat de topurile lungi. Acestea acopereau adesea pantalonii scurți, făcând aspectul să pară prea multistrat. Stiliștii recomandă în schimb topurile mai scurte.

Blugii mom fit și blugii skinny

Recent, lumea denimului a cunoscut schimbări majore după ce industria a trecut treptat de la siluete strânse la modele mai voluminoase și confortabile. Blugii cu talie joasă și pantalonii evazați care fac ca silueta să pară vizual mai lungă fără a distorsiona proporțiile corpului au devenit mai populare.

Exact asta îi lipsea blugilor mom fit, care erau atât de populari acum câțiva ani. În ceea ce privește blugii skinny, fashionistele și stiliștii nu sunt mulțumiți de ei, deoarece sunt asemănători cu colanții, accetuând astfel defectele corpului.

ARTICOLE SIMILARE

Katherine Heigl, criticată dur din cauza fotografiilor din cimitir

Andreea Damian

Imaginea adorabilă cu ducii de Cambridge și copiii lor de pe felicitarea de Crăciun

Andreea Damian

Shannen Doherty și-a luat adio de la familie. Cancerul s-a extins!

Andreea Damian

Tot ce ai nevoie ca să descoperi dragostea este matematica. Dar te ajută ecuațiile să-ți găsești iubirea?

Andreea Damian

9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor

Andreea Damian

Aplicarea gelului dezinfectant | Cele cinci greșeli pe care le face toată lumea

Andreea Damian

Scrie un comentariu