Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Cât durează până îmi spune „te iubesc”?

Primele săptămâni sunt de obicei foarte importante pentru un cuplu și primul „Te iubesc” îi marchează adesea pe iubiți. Un sondaj american a dezvăluit când doi îndrăgostiți își declară dragostea.

Dezvăluirea sentimentelor tale persoanei pe care o iubești nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Unii oameni timizi pot avea dificultăți în exprimarea lor și le pot lua mai mult timp să-și declare dragostea. Alții, pe de altă parte, pot spune „te iubesc” persoanei iubite la începutul unei relații. Această primă declarație de dragoste ocupă adesea un loc important într-un cuplu.

Cuplurile spun „te iubesc” după două luni de relație

În 2015, un studiu realizat pentru un site de dating a indicat că unii spun te iubesc după aproximativ două luni. Un sondaj realizat recent în SUA a analizat încă o dată relațiile romantice. Rezultatul: aproape trei din zece îndrăgostți i-au spus „te iubesc” partenerului după două luni de relație. Aproximativ 21% dintre îndrăgostiți s-au mutat împreună și 25% dintre ei și-au prezentat deja părinții partenerului lor după două luni împreună. Cu toate acestea, aproape jumătate dintre respondenți (53%) au recunoscut că pandemia de Covid-19 i-a determinat să grăbească lucrurile.

Potrivit studiului, 78% dintre participanți au recunoscut că nu ar fi făcut pasul pentru a se muta împreună fără criza de sănătate Covid-19. Unii (43%) au cunoscut, de asemenea, etape mai importante în viața lor în timpul pandemiei. Pentru 72% dintre ei, închiderile au făcut relația lor mai puternică și mai stabilă.

Dar închiderile au slăbit unele cupluri tinere. „Studiul nostru arată că există o presiune din partea importanței cuplului în societatea noastră. De asemenea, arată că oamenii sunt disperați să iasă din celibatul lor”, a declarat coordonatorul sondajului, potrivit The Independent. Cu toate acestea, sondajul a constatat că perioadele de închidere au avut și efecte negative asupra cuplurilor. Aproape o treime dintre cei chestionați au declarat că lockdown-urile le-au slăbit relația.

ARTICOLE SIMILARE

Victoria’s Secret angajează primul model transgender

Andreea Damian

Reinventarea cuplului în 50 de metri pătrați

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger a fost agresat în Africa de Sud

Andreea Damian

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a devenit femeie și e leită mama sa

Andreea Damian

De ce oamenii care merg repede sunt adesea nefericiți

Andreea Damian

9 jucării sexuale eco-friendly

realitatea

Scrie un comentariu