Tabu
LIFE & LOVESlider

Femeile de peste 50 de ani, mai fericite decât puștoaicele. Iată de ce!

Viața începe la 50 de ani. Femeile mai în vârstă fac mai multă mișcare, au parte de o viață sexuală mai bună și se simt mai fericite.

Femeile de peste 50 de ani din ziua de astăzi se simt tot mai împlinite odată cu înaintarea în vârstă. Sexul, starea de bine, dar și relațiile s-au îmbunătățit în cazul multor doamne, indică un studiu, potrivit Daily Mail.

Iată și un fapt interesant: numărul căsătoriilor „peste 50” crește. Deși poate părea ciudat, este de fapt un semn bun că femeile au o perspectivă pozitivă despre schimbarea vieții într-un mod fericit și sănătos, pe măsură ce îmbătrânesc.

Vârsta aduce mai multă înțelepciune și, interesant, aduce și mai multă fericire. Pentru a înțelege de ce se întâmplă acest lucru, citiți de ce estr bine să mai aștepți uneori.

Există ceva numit „vârstă mijlocie”.

Există mai multe semne care indică faptul că este posibil să vă confruntați cu o criză de vârstă mijlocie. A fi neclar despre direcția vieții, a fi nemulțumit de viață în general sau a fi copleșit de treburi sunt doar câteva dintre ele. Deși unii o pot numi „criză”, în realitate, este doar o tranziție.

Asta se întâmplă de obicei în jurul vârstei de 37 de ani sau peste și face ca ambele sexe să se simtă ciudat. În timp ce bărbații tind să se judece din cauza lipsei realizărilor la locul de muncă, femeile încep de obicei să-și evalueze și să-și pună la îndoială performanța ca soții și mame.

Un studiu sugerează că fericirea are „formă de U”.

În mod curios, se pare că fericirea urmează o curbă în formă de U de-a lungul vieții unei persoane. De obicei, încep ca tineri adulți fericiți și se confruntă cu iminenta criză a vârstei mijlocii timp de aproximativ 2 decenii. Și apoi, lucrurile încep să o ia ușor în sus când ajung la vârsta de 50 de ani.

Din fericire, femeile care au peste 50 de ani nu au fost niciodată mai fericite. La această vârstă, ele sunt libere de povara și îngrijorarea de a avea o familie tânără, de a obține funcții superioare în carieră și de a sacrifica plăcerile pentru o viață confortabilă. De aceea, femeile sunt mai fericite la 50 de ani.

Potrivit studiilor, pe măsură ce stresul scade în timp și dezamăgirile sunt lăsate în urmă, aceste femei (acum în vârstă de 50 de ani) redescoperă pacea, fericirea înflorește împreună cu noi experiențe și stima de sine.

ARTICOLE SIMILARE

Ce se întâmplă cu măștile de protecție, dacă sunt purtate pe timp de ploaie

Andreea Damian

Adidași buni de aruncat la gunoi, vânduți de Gucci la un preț „nesimțit” de mare

Andreea Damian

Hygge, sau cum sa te bucuri intotdeauna de viata

realitatea

Lucy Liu și adevăratul motiv pentru care s-a apucat de pictură

Andreea Damian

De Ziua Mondială a Teatrului, Muzeul TNB vă invită să aflaţi povestea costumului care a marcat destinul unui mare actor: Aristide Demetriade în Hamlet

Tabu Tabu

Cele 5 zodii care sunt groaznice la relații

Andreea Damian

Scrie un comentariu