Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Graviduța Nicole Cherry se mărită. Cum arată rochia de mireasă

Bat clopote de nuntă pentru Nicole Cherry. Artista se gândește deja la nuntă, motiv pentru care a mers la un magazin de rochii de mireasă și a împărtășit cu fanii mai multe modele.

Nu cu mult timp în urmă cântăreața de 22 de ani spunea că nu se grăbește să se căsătorească și că, cel mai probabil, nunta va avea loc anul următor, în speranța că va putea avea un eveniment normal, fără restricțiile impuse de pandemie.

„Nu ne-am căsătorit. Am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, spunea Nicole Cherry, potrivit ciao.ro.

Nicole Cherry și-a ales rochia de mireasă

Iată că Nicole Cherry și-a surprins cu adevărat fanii. Viitoarea mămică a postat fotografii cu două rochii de mireasă superbe. Ambele modele erau tip sirenă. Artista nu a oferit detalii despre marele eveniment. Dar ținând cont de faptul că își caută deja rochie de mireasă, nunta pare să fie aproape.

Nicole Cherry este în al doilea trimestru de sarcină și se bucură din plin de această perioadă. Cântăreața susține că se simte extraordinar. „Foarte bine. Totul e perfect normal. Mai normal decât mă așteptam. Sunt la fel din toate punctele de vedere”, a spus tânăra artistă.

„În primul trimestru, am avut 3 săptămâni în care nu am avut cele mai bune momente. Nu-mi plâng de milă pentru câteva vărsături. Sunt normală, nu exagerez cu absolut nimic. Erau niște semne care îmi dădeau de veste, că nu le mai avusesem până atunci. Sarcina nu a fost întâmplătoare, noi ne doream un copil, lucram la asta. Dar tot e o surpriză. Era o sarcină așteptată”, a spus ea.

ARTICOLE SIMILARE

New couple alert: Harry Styles și Olivia Wilde

Andreea Damian

Scarlett Johansson a povestit despre rolul Văduvei Negre din noul film Marvel

realitatea

Casa de modă Fenty, fondată de Rihanna în colaborare cu LVMH, se închide după doi ani

Andreea Damian

Celebritățile de la Hollywood condamnă legea anti-avort din Statele Unite

Andreea Damian

Cum arată fiica adolescentă a lui Răzvan Simion

Tabu Tabu

Ce sexy s-a pozat Lora în vacanța din Bali

Tabu Tabu

Scrie un comentariu