Home > Agenda > MARIA BASESCU, eleganta la 61 ani / Album FOTO

MARIA BASESCU, eleganta la 61 ani / Album FOTO

Maria Basescu a implinit 61 de ani. Se face clar remarcată prin eleganţă, la orice eveniment ar merge. Discretă şi sensibilă, prima doamnă are mereu apariţii care îi lasă mască pe toţi, prin bun gust. Deşi are 61 de ani, timpul pare să fi fost blând cu soţia preşedintelui.

După ce i-a urat “La mulţi ani!”, pe Twitter, EBA a postat şi o serie de fotografii inedite cu mama ei, pe care nu le-a mai făcut publice până acum. Una dintre ele este chiar impresionantă şi a fost făcută acasă, înainte de plecarea spre biserică, la cununie. EBA apare alături de ambii părinţi, în timp ce îi ţine de mână.

Altfel, anii au trecut cu blândeţe peste chipul Mariei Băsescu. La cei 61 de ani pe care îi împlineşte astăzi, soţia preşedintelui arată impecabil, lucru pe care l-a demonstrat, de curând, chiar la nunta fiicei ei.

“Astăzi este ziua de naştere a mamei mele… La mulţi ani frumoşi alături de  noi, mami!”, a scris EBA, astăzi, pe Twitter, mândrindu-se că mama sa, Maria  Băsescu îşi sărbătoreşte azi ziua de naştere, ea împlinind 61 de ani. Ea nu s-a  oprit aici, ci a postat şi două fotografii impresionante: una în care soţia lui  Băsescu îşi ocupă timpul liber cu marea ei pasiune, călăria, în timp ce în  cealaltă poză se poate vedea o plajă cu nisip, unde stă scris “Mama, te iubim”.

Mai mult: MESAJ EMOŢIONANT de la EBA pentru MAMA ei! Vezi ce i-a scris de ziua ei | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Uite cu cine seamana leit ELENA BASESCU!
Nevestele politicienilor elegante la vot / Galerie FOTO

Comenteaza acest articol

MARIA BASESCU, eleganta la 61 ani / Album FOTO

by realitatea   1 min
0