Home > Agenda > stiri > Mariah Carey a înnebunit din cauza canapelei lui Michael Jackson

Mariah Carey a înnebunit din cauza canapelei lui Michael Jackson

Mariah Carey își dorea cu ardoare una dintre canapelele lui Michael Jackson. Diva nu a dat absolut niciun detaliu legat de această dorință arzătoare a ei, dar și-a delegat propriul designer de interioare, Kenneth Bordewick, să o cumpere. Mai mult, ea i-ar fi spus acestuia să facă tot posibilul pentru a intra în posesia ei. Asta se întâmpla joia trecută.

Vineri , lucrurile au luat, însă, o întorsătură destul de neașteptată, iar Mariah nu a mai licitat pentru piesa de mobilier. Aceasta a fost vândută unui anonim pentru suma de 120.000 de dolari, iar fotoliile aferente s-au vândut pentru 40.000 de dolari. Nici de data aceasta diva nu a dat nicio explicație. Surse apropiate interpretei au declarat că nu știu ce o apucase pe Carey de-și dorea atât de tare canapeaua, dar că se bucură că nu și-a cumpărat-o pentru că este oribilă.

Respectiva sofa a fost vândută în cadrul unei licitații care a avut loc în Las Vegas și care a fost destul de controversată. Fratele lui Michael Jackson, Randy, a dorit să împiedice desfășurarea licitației pe motiv că Michael nu și-ar fi dorit acest lucru. Singura care putea opri vânzarea ar fi fost mama regelui pop, dar aceasta nu a făcut-o. 


Articole asemanatoare
Gatesti usor, esti castigator!
Mariah Carey a luat proportii! S-a ingrasat 30 de kg FOTO
La 44 de ani, Mariah Carey se lauda cu silueta ei in costum de baie
Celebritati care sufera de rozacee

Loading...

Comenteaza acest articol

Mariah Carey a înnebunit din cauza canapelei lui Michael Jackson

by admin   1 min
0