Home > Agenda > stiri > Mariah Carey a înnebunit din cauza canapelei lui Michael Jackson

Mariah Carey a înnebunit din cauza canapelei lui Michael Jackson

Mariah Carey își dorea cu ardoare una dintre canapelele lui Michael Jackson. Diva nu a dat absolut niciun detaliu legat de această dorință arzătoare a ei, dar și-a delegat propriul designer de interioare, Kenneth Bordewick, să o cumpere. Mai mult, ea i-ar fi spus acestuia să facă tot posibilul pentru a intra în posesia ei. Asta se întâmpla joia trecută.

Vineri , lucrurile au luat, însă, o întorsătură destul de neașteptată, iar Mariah nu a mai licitat pentru piesa de mobilier. Aceasta a fost vândută unui anonim pentru suma de 120.000 de dolari, iar fotoliile aferente s-au vândut pentru 40.000 de dolari. Nici de data aceasta diva nu a dat nicio explicație. Surse apropiate interpretei au declarat că nu știu ce o apucase pe Carey de-și dorea atât de tare canapeaua, dar că se bucură că nu și-a cumpărat-o pentru că este oribilă.

Respectiva sofa a fost vândută în cadrul unei licitații care a avut loc în Las Vegas și care a fost destul de controversată. Fratele lui Michael Jackson, Randy, a dorit să împiedice desfășurarea licitației pe motiv că Michael nu și-ar fi dorit acest lucru. Singura care putea opri vânzarea ar fi fost mama regelui pop, dar aceasta nu a făcut-o. 

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
Mariah Carey
All I Want For Christmas al lui Mariah Carey ajunge numărul 1 în SUA, în sfârșit
Mariah Carey sărbătorește triumful femeilor asupra societății corporatiste misogine
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită

Comenteaza acest articol

Mariah Carey a înnebunit din cauza canapelei lui Michael Jackson

by realitatea   1 min
0