Home > Agenda > stiri > Marijuana e din nou gravida! Tatal ei e suparat foc!

Marijuana e din nou gravida! Tatal ei e suparat foc!

“Nu mi-a spus nimic, eu nu-I mai cresc copilul! N-o mai primesc acasa”.


Marijuana si sotul ei, Sebastian, vor deveni parinti, cantareata fiind insarcinata din nou. Marijuana mai are o fetita, in varsta de 7 ani, care locuieste cu bunicul ei.
Marijuana (33 de ani) a anuntat ca va deveni din nou mamica, pe 28 martie implinind doua luni de sarcina. Solista a marturisit la o emisiune de la Pro Tv ca fetita ei, in varsta de 7 ani, este foarte fericita ca va avea un fratior sau o surioara, si ca tatal ei s-a suparat cand a aflat ca e din nou insarcinata.

“Eu n-am stiut ca e gravida, nu mi-a zis nimic, nici fetita ei nu stie! Pe fata ei eu o cresc! Dana (Marijuana – n.r.) n-a mai fost sa-si vada fata de o luna si jumatate. De atunci n-a mai fost pe la noi. Eu nu sunt de acord cu sarcina ei pentru ca n-are cu ce creste copilul. Si pe fata asta a lasat-o de izbeliste, eu o cresc, eu o hranesc, eu o duc la scoala. Pe copilul ala cine o sa-l creasca? Ea n-are nici casa, iar barbatul ala al ei e un nenorocit care trage pe ea. Nu munceste, nu face nimic! Mie nici macar nu mi-a zis ca e gravida. Cert este ca eu nu o sa-i cresc copilul si nici pe ea nu o mai primesc acasa”, a declarat Ion Coteanu pentru WOWbiz.ro.

Articole asemanatoare
Canada devine a doua țară care legalizează marijuana în scopuri recreaționale
travaliu
De ce vor gravidele să-și țină partenerii de mână când intră în travaliu
Charlize Theron
Charlize Theron fumează marijuana cu mama ei. Actrița a explicat motivul!
analize
Analize pe care o femeie trebuie să le facă înainte de a rămâne însărcinată

Comenteaza acest articol

Marijuana e din nou gravida! Tatal ei e suparat foc!

by   1 min
0