Tabu
Image default
lifestyle

MARINA ALMASAN se desparte de milionarul din Banat!

Marina Almăşan a obosit să se mai războiască în declaraţii cu  Oana, soţia “regelui asfaltului din Banat”, milionarul George Cornu. Vedeta TVR  a explicat, în exclusivitate pentru Libertatea, care sunt motivele pentru care  ea a decis să renunţe la dragostea pentru celebrul om de afaceri.

“Mă afectează foarte mult ceea ce i se întâmplă lui George Cornu şi mai ales  faptul că nu am, practic, cum să-l ajut. Are, într-adevăr, probleme foarte mari  cu firmele, iar peste acest lucru se suprapune coşmarul de acasă. Aproape  fiecare întâlnire a noastră era urmată de scandaluri inimaginabile. Aceste  scandaluri, provocate de femeia de care Georgică se chinuie de ani buni să divorţeze, îl afectau puternic şi pe el, dar îi traumatizau şi pe copii, aşa că am decis să mă retrag, pentru a-l proteja. Acesta este misterul «neîntâlnirilor» noastre.

Am întrerupt apariţiile din «Mehedinţeanul », mâhnită de speculaţiile privind  banii pe care i-aş fi luat pe articolele mele. Mă întrebaţi de împăcarea soţilor  Cornu. Vă las să judecaţi singuri: credeţi că un om responsabil şi de caracter – cum este cel despre care vorbim – ar putea concepe să revină, după ultimele  evenimente, lângă femeia care l-a înşelat atâţia ani, care i-a distrus viaţa şi  pe care a desfiinţat-o deschis, la proces, în presă, la televizor şi peste tot  unde s-a aflat? Mă doare enorm că aceasta îl şantajează acum continuu, fără milă, inclusiv, din păcate, prin copii. Însă, pentru că ţin foarte mult la el, ştiu că dacă va considera, la un moment dat, că lângă ea îşi va regăsi  fericirea, voi fi prima care îi va dori tot binele din lume. Deşi, după ce spui  că ai întâlnit marea dragoste, e tare greu să te întorci la nedragoste. Mă rog  lui Dumnezeu ca George să aibă forţa să depăşească cu bine acest moment dificil  din viaţa sa. Oricum, sunt convinsă, încetul cu încetul, că în lumea celor cu  mulţi bani funcţionează cu totul şi cu totul alte reguli decât în lumea noastră  şi mă îndoiesc că voi putea face vreodată faţă acestei lumi”.

Ce zice Georgică Cornu

“Nu m-am despărţit de Marina. Într-adevăr, nu ne-am mai văzut de ceva timp,  din cauză că am fost ocupat cu afacerile. Cât despre Oana, odată ce m-am separat  de ea, nu mai are nici o şansă să mă întorc”, a declarat milionarul Georgică Cornu.


Mai mult: Marina Almăşan s-a despărţit de iubitul ei, milionarul George Cornu, sătulă de scandalurile făcute de nevasta lui: «Am decis să mă retrag, pentru a-l proteja!» EXCLUSIV – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

O saptamina la-¦ Hotel Carol Parc, ziua 1

realitatea

Victor Yila, dezvăluiri despre Iurie Darie: “Ducu e străin de situaţie! Eu sunt mult mai fiu pentru Iura decât el”

“Dirty Dancing- revine cu un remake in varianta moderna

realitatea

Inca o MISS la tv: IULIA MLADIN

Ghicine se plimbă prin parc cu fiica ei?

realitatea

Top 10 cele mai deștepte dive de la Hollywood

realitatea

Scrie un comentariu