Tabu
Image default
lifestyle

MARTINI sărbătoreşte aniversarea a 150 de ani

Bacardi Limited marchează aniversarea de 150 de ani a faimosului brand MARTINI® şi, prin acesta, un secol şi jumătate de succes pe piaţa vermuturilor, care a făcut din MARTINI® cel mai cunoscută băutură de acest fel din lume dar şi cel mai bine vândut vin spumant italian. Acest brand, puternic definit prin stilul elegant şi totodată jucăuş al Italiei, marchează acest moment prin vânzări exclusive, etichete comemorative, cocktail-uri răcoritoare şi colaborări unice.

“Odată cu celebrarea aniversării a 150 de ani de MARTINI®, suntem foarte mândri de rolul important pe care acest brand emblematic îl are în stilul de viaţă Dolce Vita”, spune Facundo L. Bacardi, Preşedinte Bacardi Limited. “Aşa cum se reflectă în istoria bogată a MARTINI®, suntem nerăbdători să ducem mai departe moştenirea acestui brand remarcabil spre consumatorii de băuturi spirtoase din întreaga lume.”

Odată cu această aniversare, consumatorii şi barmanii se pot bucura, alături de aperitivele de vermut reinventate şi de vinurile spumante italieneşti, cu oferte şi  festivităţi, toate marca “MARTINI®”: ediţia Limitată MARTINI ® Gran Lusso™ Vermut, prezentarea MARTINI “Royale” Terrazza, eticheta aniversară, un nou look pentru vinurile spumante şi o petrecere la o vilă italiană.

Una din cele mai emblematice mărci din lume, MARTINI® este unul dintre cele mai cunoscute nume în industria de vinuri din Italia şi un furnizor de vinuri aromatizate şi spumante de cea mai înaltă calitate.  Creat în anul 1863, în Pessione, Italia, MARTINI® face parte din portofoliul Grupului Bacardi şi continuă să fie lider de piaţă în categoria sa.

ARTICOLE SIMILARE

ANDA ADAM (33) -sex cu un pusti de 18 ani!

Cum învăț despre mașini: lecția 1.

realitatea

Gay Travel – Croatia

realitatea

Vedeta Playboy ROXANA DOBRE, atacata în mall !

Madonna își construiește casă în Malawi

realitatea

Elena Basescu vorbeste despre starea ei de sanatate!

Scrie un comentariu