Home > Lifestyle > Maruta si-a batut joc, in direct, de Bianca Rus! “Tu ai luat ceva inainte sa vii in emisiune? O palinca? Kilogramele alea sunt tot pe tine”

Maruta si-a batut joc, in direct, de Bianca Rus! “Tu ai luat ceva inainte sa vii in emisiune? O palinca? Kilogramele alea sunt tot pe tine”

Bianca Rus sustine ca a slabit vreo 25 de kilograme in ultimele doua luni, dar Catalin Maruta si Cristian Margarit, specialist in nutritie si fitness, si-au batut joc de ea in direct.

“Eu nu vad ca ai slabit. Kilogramele alea le vad tot pe tine. Mi-e greu sa cred ca ai scapat de 25 de kilograme, schimbarea ar fi trebuit sa fie radicala”, i-a spus Margarit Biancai.

“Te rog sa nu ma jignesti”, i-a raspuns ea. “Kilogramele alea chiar s-au dus. M-am cantarit si stiu ca am slabit”, a completat Bianca Rus.

maruta 2

“Bianca, pozele alea pe care le pui tu pe Facebook sunt de acum cativa ani. Sa ma bata Dumnezeu daca mint, dar tu nu arati asa! Suntem toti orbi?”, i-a zis Maruta.

“Peste o luna o sa ma vedeti in costum de baie”, a precizat artista. “Adica poza aia este de peste o luna?”, au ras cei doi de ea.

“Mai am niste sunculite, dar am slabit”, s-a aparat Bianca Rus. “Auzi, tu ai luat ceva inainte sa vii in emisiune? O palinca ceva? Nu e bine sa pacalesti atatia oameni”, a facut Maruta misto de ea.

Articole asemanatoare
MARUTA i-a facut o farsa macabra ANDREEI ESCA
BIANCA RUS in costum de baie dupa ce a slabit enorm
MARUTA si ANDRA ofertati de Antena 1! SIMONA GHERGHE – out?
Cine da de pamant cu Bianca Rus! “Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei”

Comenteaza acest articol

Maruta si-a batut joc, in direct, de Bianca Rus! “Tu ai luat ceva inainte sa vii in emisiune? O palinca? Kilogramele alea sunt tot pe tine”

by   1 min
0