Home > Lifestyle > MARUTA si ANDRA ofertati de Antena 1! SIMONA GHERGHE – out?

MARUTA si ANDRA ofertati de Antena 1! SIMONA GHERGHE – out?

Brenciu, Banica, Mona Segall, Edi Stancu, 3xMasterChefi si, posibil, Mihai Petre. Ce mai urmeaza?

O alta vedeta cu greutate a postului Pro TV ar putea pleca la o televiziune concurenta, deocamdata informatiile fiind furnizate pe surse. Asta dupa ce Horia Brenciu si cele trei vedete de la Masterchef au fost anuntati oficial ca au trecut in barca celor de la Antena 1.

Potrivit zvonurilor lansate de site-ul wowbiz.ro, nimeni altul decat CATALIN MARUTA, prezentatorul emisiunii “La Maruta”, ar fi fost ofertat sa se mute la un post rival, unde in alta parte decat tot la Antena 1. Si nu singur, ci impreuna cu sotia lui, Andra!!! Asta in conditiile in care Andra si Catalin Maruta formeaza la ora actuala cel mai de succes cuplu din showbizul autohton.

Potrivit celor de la www.wowbiz.ro, CATALIN MARUTA, campionul audientelor de la PRO TV si unul din principalele “motoare” aducatoare de venituri de publicitate, a fost ofertat de Antena 1, care de multa vreme pregatea inlocuirea Simonei Gherghecatalin-maruta-andra. Surse din Antena 1 au declarat pentru sursa citata ca demersurile s-au realizat in cel mai mare secret posibil, postul punand la punct o oferta fabuloasa. Practic, lui Maruta i s-a propus sa se mute la Antena 1, dar nu singur, ci impreuna cu Andra, vedeta pe care Intact o doreste cu ardoare pentru mai multe showuri. Pachetul financiar este unul de exceptie, cu numeroase bonusuri si care i-ar garanta Andrei statutul de cea mai bine platita vedeta a postului! Acest statut este detinut acum de Dan Negru, cel care il bate in audiente de Revelion, in fiecare an, pe Maruta!

Articole asemanatoare
Mihai Bendeac râde de o tentativă de viol într-o țară în care zilnic sunt violate 6 femei
Vedete nascute pe 23 august!
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!

Comenteaza acest articol

MARUTA si ANDRA ofertati de Antena 1! SIMONA GHERGHE – out?

by   1 min
0