Home > Agenda > stiri > Megan Fox a cheltuit 60.000$ pe operatii estetice?

Megan Fox a cheltuit 60.000$ pe operatii estetice?

Poate ca este cea mai frumoasa femeie din lume, dar ea nu crede acelasi lucru. Conform unui articol din In Touche, Megan Fox si-a facut o multime de interventii chirurgicale, acesta fiind si motivul pentru care arata diferit fata de vremurile cand era la inceput de cariera.

Conform expertilor, Megan si-a ridicat pleoapele, si-a ingustat nasul, si-a facut implant de pometi si injectii cu Botox, si-a facut buze mai voluptoase, si-a scos o alunita si si-a indepartat pistruii. “Nu am incredere in felul cum arat. Mi-e greu sa ma uit la mine si in fotografii”, a declarat de curand Megan Fox. Chiar daca reprezentatii ei neaga ca aceasta ar fi avut vreo interventie chirurgicala, un apropiat al ei a declarat ca pana si regizorul Michael Bay a inlocuit-o din franciza “Transformers”, pentru ca devenise prea obsedata de felul in care arata.
“Acum arata ca o persoana total diferita”. Chirurgul plastiacian Robert Guida estimeaza cu Megan Fox (25 de ani) si-a facut interventii de 60.000 de dolari si drept rezultat, arata mai batrana decat este in realitate.

 

Articole asemanatoare
megan fox
Megan Fox își încurajează fiul de 6 ani să poarte rochii
Înainte de italianul Politi, a mai existat un medic rămas nepedepsit după ce o femeie a murit după intervenția estetică
Autoiluzionarea: cum îi determină pozele selfie pe oameni să-și facă operații estetice
Megan Fox
Mișcarea #MeToo. Megan Fox a preferat să tacă de rușine

Comenteaza acest articol

Megan Fox a cheltuit 60.000$ pe operatii estetice?

by realitatea   1 min
0