Tabu
lifestyle

Megan Fox a cheltuit 60.000$ pe operatii estetice?

Poate ca este cea mai frumoasa femeie din lume, dar ea nu crede acelasi lucru. Conform unui articol din In Touche, Megan Fox si-a facut o multime de interventii chirurgicale, acesta fiind si motivul pentru care arata diferit fata de vremurile cand era la inceput de cariera.

Conform expertilor, Megan si-a ridicat pleoapele, si-a ingustat nasul, si-a facut implant de pometi si injectii cu Botox, si-a facut buze mai voluptoase, si-a scos o alunita si si-a indepartat pistruii. “Nu am incredere in felul cum arat. Mi-e greu sa ma uit la mine si in fotografii”, a declarat de curand Megan Fox. Chiar daca reprezentatii ei neaga ca aceasta ar fi avut vreo interventie chirurgicala, un apropiat al ei a declarat ca pana si regizorul Michael Bay a inlocuit-o din franciza “Transformers”, pentru ca devenise prea obsedata de felul in care arata.
“Acum arata ca o persoana total diferita”. Chirurgul plastiacian Robert Guida estimeaza cu Megan Fox (25 de ani) si-a facut interventii de 60.000 de dolari si drept rezultat, arata mai batrana decat este in realitate.

 

ARTICOLE SIMILARE

Calendarul săptămânilor modei 2009

realitatea

Romanita Iovan sexy la 47 de ani! (FOTO)

realitatea

Tori Spelling îşi vinde casa la un preţ fabulos!

realitatea

Amy Winehouse era logodită

realitatea

GABI FIREA renunta la televiziune / FOTO

MADONNA – sarut nou cu BRITNEY!

Scrie un comentariu