Tabu
Image default
lifestyle

Mic tratat de interpretare a viselor

Visele fac parte din viata noastra. Zi de zi ne gandim la ele si uneori incercam sa le deslusim misterul. De multe ori visele prevestec evenimente deosebite in viata ta sau sunt pur si simplu trairile tale spirituale. Ne-am pus mereu intrebarea daca visul are un mesaj ascuns in spatele lui. Ne trezim dintr-un vis pe care se oglindeste clar in minte si incercam sa descoperim o interpretare a lui. Din punct de vedere astrologic, de-a lungul timpului oamenii au interpretat visele in functie de cultura lor.

Popoarele eschimose credeau ca sufletul omului ajunge dupa moarte intr-o lume a viselor. In Biblie, in Apocalipsa dupa Ioan, visele sunt viziuni oferite de Dumnezeu.
Grecii considerau ca visul ajuta la vindecarea orcarei suferinte si boli, ofereau jertfe si faceau diverse ritualuri pentru a visa templu, despre care se spunea ca este aduce vindecarea.

Visele se impart in mai multe etape:

Visele simbolice– Acestea intra in categoria de vise in care scenele traite nu pot fi reale in viata de zi cu zi.
Scene din viitor – Viitorul este incert si este greu sa-l anticipam. Unele persoane au calitatea de a prevestii anumite evenimente prin vis. De multe ori sub forma de simboluri care trebuiesc interpretate corect. Poate ca nestiinta este unul dintre motivele pentru care visul este atat de misterios. Visele cu scene din viitor sunt foarte rare.
Scene din trecut – Visam foarte mult trecutul. Visam copilaria noastra sau pur si simplu epoci de mult apuse. Visele din trecut sunt cele mai frecvente. Cine crede in reincarnare, considera ca visul este retrairea unei vieti anterioare, o combinatie intre lumi paralele si subconstient. Prin vis gasesti resursele necesare sa te intorci intr-o lume in care ai mai trait, pamanturi pe care pasii tai au lasat urme. De multe ori se considera ca aceste persoane au lasat o "datorie" si doar prin vis se pot intoarce pentru a duce la bun sfarsit lucruri neterminate.
Universuri paralele – Visam calatorii in spatiu, printre stele, intr-un univers pe care mintea noastra il confera. Nu avem o notiune exacta despre spatiu si univers, drept urmare fiecare persoana are propriile viziuni asupra acestor locuri spirituale. Interpretarea viselor nu este intodeauna foarte simpla. In momentul in care reusim sa descoperim aceste semnificatii, ne vom cunoaste pe noi insine cu adevarat. Incercam sa-ti oferim mai jos cateva indicii care speram care vor ajuta in incercarile tale de interpretare a viselor.
Bucurie – Persoanele care sunt vesele in vis au o stare interioara pozitiva. Incerci astfel o lupta impotriva pesimismului, a gandurilor negre si a luptei cu problemele de zi cu zi.
Suferinta – Lacrimile in vis sunt purificatoare. Daca vei plange in vis, este pentru ca lupti sa eliberezi energiile negative acumulate. Daca te doare o anumita parte a corpului, poate corespunde realitatii sau pur si simplu este simblolica si in acelasi timp legata de realitate.
Frica – Este asociata de multe ori cu visele urate. Cosmarurile sunt uneori foarte puternice incat te vei trezi foarte repede. Aceste emotii influenteaza si accelereaza ritmul corpului, ritmul cardiac si respirator. Cosmarurile sunt rezultatul energiilor negative, a evenimentelor pe care dorim sa le uitam si incapacitatea noastra de a infrunta propriile temeri.
Iubirea – Vorbim de iubire, nu de relatii sexuale. Daca acest sentiment iti marcheaza visele, este o exprimare a starii de bine. Astfel de vise sunt placute si relaxante.

ARTICOLE SIMILARE

ULUITOR! Fotografii din casele romilor din Buzescu facute de National Geographic

realitatea

Surorile Minogue, nuntă la dublu

realitatea

MUST SEE: Eilat

realitatea

Mark Ronson & Business INTL. feat Boy George – Somebody to Love Me

realitatea

Ursula Andress se teme că va rămâne invalidă

realitatea

Asculta SUMMER HITS 2012 impreuna cu TABU! Voltaj, Smiley, CRBL, Guess Who, Grasu XXL, Alexandra Stan, Vunk / 12 VIDEO

Scrie un comentariu